atalarimiz damlaya damlaya gol olmayacagini ya da uzumun uzume bakamayacagini hatta hicbir tencerenin yuvarlanip kapak bulamayacagini bilemedikleri gibi pekala bunu da bilememiş olabilirler...
berber kendi saçını kesemez" yada nebleyim "yalaka kendi kötünü yalayamaz" gibi olabilirdi mesela..
8 Aralık 2006 14:29
merry
:)) tabiikii öleee:))
de babama nazaran 2. melektir o da:))
zerringumus demis ki:
annem bana okuma yazma öğretmişti :)
birinci sınıfta çok fena hasta oldum bir kaç ay okula gitmemiştim. Annem öğretti bana. Ben onun kölesiyim o zamandan beri.
8 Aralık 2006 14:32
küçük bir kız çocuğu
tendekiozgurruh demis ki:
atalarimiz damlaya damlaya gol olmayacagini ya da uzumun uzume bakamayacagini hatta hicbir tencerenin yuvarlanip kapak bulamayacagini bilemedikleri gibi pekala bunu da bilememiş olabilirler...
berber kendi saçını kesemez" yada nebleyim "yalaka kendi kötünü yalayamaz" gibi olabilirdi mesela..
bence yaşanmış bişeyden çıkmıştır..
8 Aralık 2006 14:38
tendekiozgurruh
bence atasözü değildir bu, bütün atalar, terzinin "sökük" mahallini üzerinden çıkarırsa dikebileceğini bilirler, koskoca atasın sen ya... :))
8 Aralık 2006 14:40
since1453
bardağın içinden bakmak la dısından bakmak
aynı yerini göremeyiz onun gibi bişey
8 Aralık 2006 14:46
küçük bir kız çocuğu
tendekiozgurruh demis ki:
bence atasözü değildir bu, bütün atalar, terzinin "sökük" mahallini üzerinden çıkarırsa dikebileceğini bilirler, koskoca atasın sen ya... :))
neden ekşisözlükten alıp alıp yazıyosun merak ettim ???
8 Aralık 2006 14:52
manas
::))))))))))))alıntı mı ekşi sözlükten o lafff::)))))))
8 Aralık 2006 15:02
gocuk[gogo]
Ben terzi diilim:D:D
Dikişte blmiorum :D:D
8 Aralık 2006 16:20
mali
terzinin söküğünü ben dikerim! :D
8 Aralık 2006 16:55
suzan suzi
herkese sölerim:dediğimi yap yaptığımı yapma
8 Aralık 2006 17:25
mafia!!
Ben çok güsel dikerim walla :)
8 Aralık 2006 17:30
küçük bir kız çocuğu
chaqlar.. demis ki:
Ben çok güsel dikerim walla :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8004
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.