ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > terzi kendi söküğünü dikemez..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

zingarina
zingarina
"Kimi insanlar başkalarının azadçısıdırlar da , kendi zincirlerini çözemezler..."
W.F.Nietzche
 1   8 Aralık 2006 13:33   mesajın adresini al  

amylee
amylee

babam edebiyat öğretmeni ama bana hiç ders anlatmazdı hep kendim çalışırdım...Yüksek alınca da baban çalıştırıyo tabi derlerdi sinir olurdum..

manas demis ki:

babam edebiyat öğretmeni ama bana hiç ders anlatmazdı hep kendim çalışırdım...Yüksek alınca da baban çalıştırıyo tabi derlerdi sinir olurdum..Bihayrını görmedim lisans hayatım boyuncak...Bi erzuruma kimya öğretti bi bana öğretmedi...

8 Aralık 2006 13:35   mesajın adresini al  

merry
merry
demek bnm babam bi istisna:P
8 Aralık 2006 13:40   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu

sultana demis ki:

"Kimi insanlar başkalarının azadçısıdırlar da , kendi zincirlerini çözemezler..."
W.F.Nietzche

Nietzche işte .. gene şahane konuşmuş :)
8 Aralık 2006 13:57   mesajın adresini al  

çaağrı
çaağrı
babam beyaz eşyacıydı eskiden ve evde adam gibi çalışan beyaz eşya yok gibiydi :D örnek:3 tv wardı 1 tanesi çalışıyodu :D
8 Aralık 2006 14:08   mesajın adresini al  

merry
merry
heheheh:))
eskisini götürüp peşinata sayıp yenisini alsaydınızz:P
8 Aralık 2006 14:11   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Be güzel baban sana yardımcı oluyor. Benim babam matematik mühendisi ama gel görki benim kafam hiç basmadı matematiğe. Oturup anlatıyordu baba sabırla, yok yok anlamıyordum, anlatamıyordu.Sonra bana kızıyordu. Sen nasıl benim kızımsın,diyip bırakıyordu ders anlatmaya. İşte Mum dibini aydınlatmazmış ya :)

merry demis ki:

walla o kişiden kişiye deişio bence bnm de babam makina müh. ama bütün müh. derslerimde bana yardımcı olur hatta... baba tamm anladım kaçıncı baskıyı geçioosun demek zorunda kalıoorum yane o kadar heweslii:P

8 Aralık 2006 14:14   mesajın adresini al  

merry
merry
benm babam sadece araba kullanmayı öğretirken bağırmıştı o da can güwenliği dolayısıylaa:P
yoksa şekerpare gbi adam:))
şimdi babamın kıymetini daha çk anladım:P
8 Aralık 2006 14:17   mesajın adresini al  

merry
merry
kova burcu olduğu için mi acaba:P
8 Aralık 2006 14:17   mesajın adresini al  

banshee
banshee
babanı ödünç alabilir miyim?
araba kullanmayı öğretirken kalpten gidicekti adam, ayrıca ellerime hep vuruyordu. Neymiş efendim yanlış tutuyormuşum direksiyonu, hidrolik olduğu için bir taş geldiğinde direksiyon oynayıp paramağımı bile kırabilirmiş. REsmen şiddet görerek öğrendim ben araba kullanmayı :)

merry demis ki:

benm babam sadece araba kullanmayı öğretirken bağırmıştı o da can güwenliği dolayısıylaa:P
yoksa şekerpare gbi adam:))
şimdi babamın kıymetini daha çk anladım:P

8 Aralık 2006 14:20   mesajın adresini al  

merry
merry
hayır wermem:))
ama ban anneleri tartışırsak o başka:P
8 Aralık 2006 14:22   mesajın adresini al  

banshee
banshee
annem bana okuma yazma öğretmişti :)
birinci sınıfta çok fena hasta oldum bir kaç ay okula gitmemiştim. Annem öğretti bana. Ben onun kölesiyim o zamandan beri.
8 Aralık 2006 14:26   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008