ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > cezmi ersöz..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

smirnoff
smirnoff
kessınlıkle kazan ve tuket mantıgı uret mantıgı yok
12 Temmuz 2006 03:57   mesajın adresini al  

cnss
cnss
okulumuzun güzel kütüphanesinden otururken zaman gecirmek iin aldıgım ve sırf ince oldugu için aldıgım şizofren aska mektup kitabını okudum ilk .ve dedim ki ben kendimi anlatmak istesem bukdr yazamazdmm bazı yerleri insanı sıksa da yasadıgımız seylerin kendi kafamızda kurdugumuz kadar da karsılasılmaz olmadıgını hatırlatıyo bence..cok fazla kitan-bını okumadm fakat okudugum kdryla anlatımı hosuma gttii...
18 Ağustos 2006 14:21   mesajın adresini al  

desobeissantenvy
desobeissantenvy
yok karşılığı yüzünün diyen adam
üstüne sayfalar yazılası bi laf(ama ilham vericek biri(leri)nin olması lazım öneclikle:P)lakin cezmi ersöz fazla bohem gelmiştir bana hep
8 Ocak 2007 19:44   mesajın adresini al  

saçmasapnn
saçmasapnn

on yıl önceydi kendisine mektup yolladım

oraya da bi umut telefonumu yazdım yazdıklarımla beraber .bir akşam
kız arkadaşımla sevişirken aradı.o an benim için özel biri oldu.sonra hakkında çok dedikodu duydum.kızlara asılır falan...

ama hep aklımda o araması kaldı...ne dersiniz...
10 Ocak 2007 09:19   mesajın adresini al  

~balım~
~balım~
kırk yılda bir gibisin yazmama büyük katkıları olan bir kitap
11 Ocak 2007 22:20   mesajın adresini al  

swl
swl
edebiyata dair çok değerli şeyler ürettiğini düşünmüorm açıkçası;ama bir çok hayranı- okurundan (çünkü okurları ona tutkuyla bağlanıorlar) dinlediğimde hep bir ortak nokta ile rastlaşıyorum; o da şu: ya adam tam da benm duygularımı yazmş,ben yazsaydım bu kadar yazabilirdm ancak!!! sanırım bu yüzden çok tutuluyor ve sewiliyor...
12 Ocak 2007 00:51   mesajın adresini al  

böcekk
böcekk
begenmıyorum ben bu adamı okurken bayıyodu o yuzden braktım okumayı da zaten
2 Haziran 2007 03:03   mesajın adresini al  

nemesismls
nemesismls
bir aralar (özellikle yıllar önce teee benim ortaokul lise dönemlerime tekabül ediyor) yeni nesil özenti gençlik arasında cezmi ersöz fırtınası kendince eseduruyordu (!!) dedim bu adam bu denli kayda değer birşeyler yapıyor da ben mi kaçırıyorum acaba (nazım,can yücel okurken...),
milletin ne bulduğunu anlamaya çalışmak üzere bu cezmi ersöz şahsiyetinin hayran kitlesi bir grup arkadaşım tarafından bana armağan edilen birkaç kitabını okuma gafletinde bulundum:((yani eleştirilerimi 'okumadan' yapmıyorum dikkatinizi çekerim(!) amaaan,...,bir insan bu kadar kendi kendini tekrar eder,bu denli 'bayat' demogoji yapar mı, ya da hiç mi gerçek anlamda toplumsal mesaj verme kaygısı olmaz bir insanın yahu?esefle kınadığım,zevk meselesi gerçi ama bunun gibi cümlenin başını sonunu ordan oraya katıp edebiyat yaptığını zanneden bir (yazar,şair her neyse artık(!)) tanımadım ben arkadaş,tanımam da...
2 Haziran 2007 22:15   mesajın adresini al  

hiyelkar
hiyelkar
elimden geldiğince kayda değer şeyler okumaya çalışırım lise ve ortaokul döneminde, yaşın getirdiği gaz - merak duygusu ve biraz da bilgisizlik gereksiz çok şey okumama neden olmuştur. Ama, ilk zamanlar okumama etken de çevremden duyduğum iyi-kötü eleştiriler ve kitabı okuyan kişilere bakış açımdı. nedense Cezmi Ersöz deyince aklıma, üzüntü ve depresyona kendini kaptırmış hayatın anlamını çözmüş liseli dandik kız öğrenci profili yapışmış kalmış, ismini nerde duysam o profil aklımda yanıp sönüyor.
2 Haziran 2007 22:26   mesajın adresini al  

~balım~
~balım~
evet yazmaya başlamama sebep olan kitabı kırk yılda bir gibisin su aralar derinliğine kimse sevgili olamadı var aynı tarz olsada bence okunmaya değer :)
2 Haziran 2007 23:33   mesajın adresini al  

paint it black
paint it black
şizofren aşka mektup çok iyiydi,diğer kitapları çok abartılı bi dille yazılmış,sıkıyo insanı okuyamadım...
1 Temmuz 2007 02:08   mesajın adresini al  

grubble
grubble
çok okurdum bir aralar. sonra benim yazılarımı fazlaca etkilediğini fark edip bıraktım.. aşırı derecede aşk üstüne yazıp iyice ağdalı bir dile sahip olmuştum sayesinde, zor kurtuldum:) ama aşk acısı çekerken a bu herif de benle aynı şeyleri düşünüyormuş diyebilir insanoğlu...
1 Temmuz 2007 23:26   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008