:) bu okulda kımse kabul etmeyı ıstemesedee en zor diğill ama en detaylı bölumlerden bırısıde sevgılı bolumum ıcmımarlık...hocalar saolsun en buyuk kabusları getırıolar bize..sabaha kadar uyumassın maketını yaparsın parca pıncık ederler cızım yaparsınn aa bukadar urasmaya negerek var eskıze cız derler eskıze cızersın hocanın karsısına bu kaıtlamı gelıosun derler:))))))
ama alışınca bılkent hııııııcc zor diğil......hatta mukemmel:)
ama bunaldık dimii:)bıktııııık yeteeeeeeeer dıe baırdık hatta :) olsuuuuuuuuun yınede gıtmek ıstemıoruuuuuuuuuuuuuuuummm
(mezunıyet ıcın hain planlar kurmaya engel diil dimi okulu sevmek:P )
13 Mayıs 2006 14:47
mr ako
zor elbet..ilk sene hamallık, 2-3 hayvan gibi zor(muş), 4. sene de alttan ders kalcağı için zor...en kolay 5. sene alttan pek ders kalma olasılığı olmadığı için...
yani bilkentin ilk 4 senesi zopzor, sonra rahatlıyon
13 Mayıs 2006 17:24
geminijade
Liseden çok daha az çalışıyorum, bölümüm siyaset bilimi belki ondan:D
Laylaylom 3 senedir geçiyor okulum ve bu laylaylomluğa rağmen iyi bir ortalamam var.
Diyeceğim: bana zor gelmedi, ha mezuniyet sonrası zorlanıcam o ayrı ama okurken hiç değil bu dönem sonunda ortalamam nasıl gelir bilemem ama bizim bölüm zor değil en azından...
Balayımın bitmesine bir sene kaldı:))
14 Mayıs 2006 00:04
onder
yedın omrumu bılkent sacları dokmeye basladım!!!
28 Mayıs 2006 21:24
ınci
hakkaten zor ya :((((((
28 Mayıs 2006 23:33
onder
sac kalmıyacak sac!!!
29 Mayıs 2006 21:54
manas
Arkadaşlar günü gününe ders çalışın defter tutun. Ders çıkışı öğrendiklerinizi tekrar edin. Bol bol da soru çözün geçersiniz....
29 Mayıs 2006 21:58
cenk_arkan1905
valla bu dönem zormuydu fln bilemiyecem..bütün dönem okuldan uzakta tek sorumluluğum staja gidip gelmek oldu..ne sunum,ne ödev,ne mid-term,ne final..vs vs
12mayıstan beride tatilteyim zaten..
öbür dönem ama geçmezzzzzzzzzzzzzz
29 Mayıs 2006 22:55
alice kendi aleminde
şimdi "yok canım.. daha neler..bilkent mi zor" die ukelalık edip ortalıgı karıstırmak vardı.. ama daha once buyuk olasılıkla yapılmıştır.. ben yapmıcam:))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/795
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.