ya funda ya ben seni anlamadım,ya da sen beni.simdik ben gecen dönem bölüme gectim ama bölüm dersi alamadım yalınız 1 göründüm.sonra bu dönemde 1 görünüyomve daha 1.snf derslerini yeni alıyom.bunu kastetmistim
21 Kasım 2005 01:30
ozlemiim
arkadaslar ben ciddi ciddi baska üniversitelerle yazısmaya basladım.gecis hakkında.bilkentten sonra pamukkale delilik mi olur?ya da önemli olan nedir?hayatının en güzel 5 yılını burda her an sıkıntı icinde olarak gecirmek mi yoksa gercek bir üniversite hayatı yasamak mı?yani gezerek tozarak
21 Kasım 2005 01:33
lestat
:) burdan daha ii bi üniversite olamaz desem... yani en azından pamukkale olamaz... yapppmmmaaa derim ben... kaybettiklerin kazandıkların yanında bir hiç...
21 Kasım 2005 01:36
ozlemiim
selçuk ilk senem olmasından mı kaynaklanıyor dersin bu buhranımın?
21 Kasım 2005 01:42
lestat
aynen öle, ilk senedendir, bi de hafif irregular olmanın verdiği bunalım :) ( selçuk yerine ben cevap verdim sanırım , kardeşimdir :P) kesin sevceksin...
21 Kasım 2005 01:46
ozlemiim
arkadaslar ben cıkıyom.cok saolun msjlarnınz icin.en azından simdilik kacmak istememin asıl sebebi olan fizigi withdraw edicem yarın.sonra bi hal caresine bakarım artık.bilkenti bırakmak cok zor?düsüncesi bile cekilmiyo.iyi geceler herkese
21 Kasım 2005 01:46
lestat
bu çalışmaktan usanıp kafayı sıyıran bi eleman var yurtlarda, belli saatlerde ""aaaaaaggggghhhh" diye bağırıyo odasından.. :) ne güzel anlatıyo herşeyi..... ( deli oluyorum yine de onu duyunca )
21 Kasım 2005 01:51
the bad one
Eveet.. ben geldim.. Bolumunden cekenler kosesınde ben .. Gecen hafta 800 kelımelık sozluk 4 cevırı (ıkı fransızca ıkı ıngılızce ) 21 sayfalık presentatıon, ıngılızcece sınavı ve fransızca sozlusu vardı .. okulumu sevıyorum ... muahhah ahahhahmuuu ...delırdım :D
21 Kasım 2005 16:04
damla
sıkıldım:) sunumda neymiş yaa:):) türkçeden sunummu olurmuş:):):) cahit sıtkı tarancı 35 yaş KİTABI yada ŞİİRİ hakkında bilgisi olan varmı?
22 Kasım 2005 01:02
beşiktaş
konu sapmış ama duyduklarıma göre okul baya zorluyomuş kolay gelsin (hangi okul kolay ki) öss ye çalış üniversitede yat yalanları
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/795
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.