| |
ozlemiim
|
ya burası sanırım sadece bana zor gelmiyodur.arkadaslar kacmayı düsünüyorum.nolur beni caydırın!!!
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
lestat
|
herkes aynı :) ızdırap çektirmek için var bu hocalar... otobüs kaldırcam yakında kaçmak isteyenler için...
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
ozlemiim
|
yok ibrahim yok olmuyo kafayı yicem.piskologluk olucam yakkında..
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
damla
|
zorrrrrrrrrrrrrrrr!!! ömrümü çürüttü bu AMER!+BİLKENT
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
ozlemiim
|
var ya bazen düsünüyorum neden geldm buraya(her zaman düsünüyom da ciddi oldugum zamanları kastediyom)acaba sadece ilerki yasamda kullanacagım bir etiket icin mi?
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
ozlemiim
|
yoksa anadan babadan ayrı,sevdiginden ayrı cekilmiyor bu memleket
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
ozlemiim
|
bu kadar ödevin,sunumun,quizin,labın,sınavların içinde kendine vakit ayırabilen var mı?varsa nasıl beceriyosunuz nolur bana da söleyin
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
lestat
|
:) bişi olmaz ya aslında ya, 2 sene geçti, bi 2 sene daha geçer heralde... tabi insanın bi projeyi burnundan getirmelerinin anlamı yok ( bkz: Corparate Finance :P ) ağlıcam yakında, bitmio bu projeler... Funda da haklı tabi... :)
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
ozlemiim
|
ilk senem degil ama irregular oldugum icin 1.snf 1.dönem
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
lestat
|
ben varım vakit ayıran :) deli gezerim, hatta gezeriz... di mi selçuk? :D kafaya takmıamak lasım herşeyi...
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
ozlemiim
|
ya funda nasıl diyon bunları?keske bende inanabilsem
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
ozlemiim
|
ya hakkaten bisi anlamadım bu sistemden.simdi ben diger dönem 2 sınıf mı görüncem
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
ozlemiim
|
ya funda ya ben seni anlamadım,ya da sen beni.simdik ben gecen dönem bölüme gectim ama bölüm dersi alamadım yalınız 1 göründüm.sonra bu dönemde 1 görünüyomve daha 1.snf derslerini yeni alıyom.bunu kastetmistim
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
ozlemiim
|
arkadaslar ben ciddi ciddi baska üniversitelerle yazısmaya basladım.gecis hakkında.bilkentten sonra pamukkale delilik mi olur?ya da önemli olan nedir?hayatının en güzel 5 yılını burda her an sıkıntı icinde olarak gecirmek mi yoksa gercek bir üniversite hayatı yasamak mı?yani gezerek tozarak
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |
lestat
|
:) burdan daha ii bi üniversite olamaz desem... yani en azından pamukkale olamaz... yapppmmmaaa derim ben... kaybettiklerin kazandıkların yanında bir hiç...
|
|
~ 1012 gün
|
|
| |