kafa yapım tamamen değişti.. tip olarak hiç sormayın.. eski fotomla şimdiki fotomu yanyana koyunca hadi be sen diilsin diyenler oluo..:)
4 Aralık 2006 21:50
no pasaran
göbeğim oldu önceleri anlaşamdık ama şimdi beraber yaşamayı öğrendik hayat müşterek nede olsa:) kızlarda böyle begendi nediyeyim:) üniversitede bi değişim var arkadaslar o bi gerçek hazırlıktaki arkadaslarda var halen o lise havası kaşını neyini almayan kızlar falan neyse ya:)
4 Aralık 2006 22:09
sokarca
ne buya insan 3-5 senede degisir mi bukelemun gibi.. sadece brz daha türk erkeği olmaya yaklasıorum.. sakal göbek falan işte...
4 Aralık 2006 23:02
mushroom
valla uyumaktan boy uzasaydi beni otobuslerde koridora yatirmak zorunda kalırdınız :D
5 Aralık 2006 04:54
küçük bir kız çocuğu
ben değişmemişim valla.. ben en büyük değişimi ortaokuldan liseye geçince yapmıştım .. sıramı savmıştım zaten..
2 Şubat 2007 12:37
o6uz
ben lisedeyken ameleydim...
ama ama hass... lan lan durun lan.. ben hala ameleyim.
obaaa....
müzik zevkim değişti , kötü kötü alışkanlıklarım oldu , daha bi gezip tozmak istiyorum ayrıca rada bi de dötüm 3,5 şiddetinde büzüşmekte.
gelecek kaygısı diyolar sanırım bunun adına da.
2 Şubat 2007 12:45
daddy's girl
eheheee bnde diorum ki tek sebebi o mutasyon geçiren varlıkların aslında ne kadar da ezik olduklarıdır...yoksa ne die mutasyon için çabalar insan hayatta aa önemli şelerr var ;)
gocuk demis ki:
Walla onu bunu bilmem de bizim lisede yanına yaklaşmadıımız kızlar şimdi ulaşılmaz olmuş sanki onlar onlar diildi!...nooluo abi yaşmıdır bunuu sebebi bende anlamadım!...
Karışık walla!...
nediim allah akıl fikir versin!....
2 Şubat 2007 13:58
dagdelen
çooooooooooooooook
2 Şubat 2007 17:09
°•t£ññur°•
ben resmen evrim geçirdim ya değiştiğimi söyluolar.her iki anlamda düşünce olarak ve fiziksel yapı olarak((((((( zaman her seyin ilacıymıs ...:))))))))))
16 Mayıs 2007 10:59
o6uz
şu kurbağalar balık yavrusu gibiyken sonradan değişirlerde kurbağa çıkarkar ya hani...
benimki de o hesap.
ha ama hala bir kurbağa kadar çirkinim, orası ayrı konu =)
16 Mayıs 2007 11:13
mona roza
ilkokul ,orta okul ve lisedeki arkdaşlarımın hemen hemen hepsiyle görüşürüyorum..abartı bi değişen yok,zamanla nasıl değişilirse..yalnızca biri var Allahım hiç mi bi insan değişmez,orta okuldaki saçı,saçını toplayışı,kilosu boyu,herşeyi aynı..kıyafetleri..sadece yüzünde 13 değil de 23 yaş ifadesi var..biraz değişim iyidir..
16 Mayıs 2007 12:34
şekeyy pancayııı=)
valla ben de lise 1'e kadar erkek gibiydim.erkeklerle beraber basketbol maçı yapardık,en uzağa kim tükürcek denerdik falan.bildiiniz erkek fatma yani=Dlise 2'de bigün kız olduumu anladım.ilk iş kaşlarımı aldırmak ve upuzun saçlarımı o yılın modası küt kestirmek oldu.giyim tarzımda değiştii.hiphopçı ben birden spora kaçtı heh=Dlise 3'tüm kişiliğim ve zewklerimin oturduğunu söyleyebilirim.çünkü foto.lara bakınca pek bir değişim göremiyorum kendimde.değişen tek şey saç renklerim.o da çok değişken ruh halim ve yeniliğe meraklı kişiliğimden kaynaklanıyoo =D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7942
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.