lisede devamsızlık derdi vardı şimdi hafdada bır ıkı derse gırıyorum hazırlıkta 4ay okula gıtmedıgım oldu hehe
4 Aralık 2006 20:06
sertaaaaaç
bende bi makina öğrencisi olarak azcık yüzünebakılır kızların mühendislik fakültesinde kendilerini kleopatra sanmalarına çok bozulmaya başladım liseden snra he tabe liseden önce böle bişe görmemem de de bunun önemli bi payı olsa gerek
:)
4 Aralık 2006 20:09
q-thai
Bu böyledir Onurcum Lise biter ayaklar baş, başlar ayak olur. Genelde...
4 Aralık 2006 20:11
'' i l k o ''
lise de cok yakın arkadasım var,hala da gorusuyoz yanı cılız bısıdı,sora kendıne geldı ayı gıbı oldu kodummu oturtan cınsten,sevdıgım kız vardı ellerın olmus harcanıp gııdyor yazık :(
4 Aralık 2006 20:22
ßµ®ãk
lisede saclarıma hic bakmazdım(şu an moda oldu bu olay halada anlamış deilim)univde bır ara saclarımı geriye bile taradım resmen kirpi gibiydim :) univ son sınıfdan bu yana saclarımı kısa kestırıyorum(1-2 gunluk hafif kirli sakalla gusel oluyo) çokda memnunum herkese tavsiye ederım :)
4 Aralık 2006 20:27
since1453
gelişim
4 Aralık 2006 20:31
since1453
göbeğim var
4 Aralık 2006 20:35
kazma tohunç
mantalite değişti ya fizik önemli değil :) çakallaştı herkes :)
4 Aralık 2006 20:35
izmir_sangreal
sadece saç rengim kendi kendi biraz daha koyulaştı o kadar görenler tanııoo yaniiii sonuçtaaa
4 Aralık 2006 21:06
blitzkrieg bop..
bu forumda gocuk diye biri var o aptal heralde:)
4 Aralık 2006 21:12
por una cabeza tango
işte ben buna katılıyorum.süper tespit.ben bu sebeple ilk girdiğim sene bunu farketmiştim bikaçında.harbiden öle sanıolar galiba =))
:alkış:
sertaaaaaç demis ki:
bende bi makina öğrencisi olarak azcık yüzünebakılır kızların mühendislik fakültesinde kendilerini kleopatra sanmalarına çok bozulmaya başladım liseden snra he tabe liseden önce böle bişe görmemem de de bunun önemli bi payı olsa gerek
:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7942
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.