ben irileştim biraz sanırsam:) saç baş surat baya deişti yaslandık kırıştık artık:)
4 Aralık 2006 15:53
^^why me!^^
yaa eet yaşlanıos:( her geçen gün suratım deişio sanki kemiklermi oturuo anamadım:s
4 Aralık 2006 15:58
no pasaran
walla aynı kalan benim arda diye bi arkadasım vardı anaokulundan beri traş olur zaten bi onun yüzü sesi aynı kaldı:) e hiç kimse extreme makeover geçirmemiş mi burda neden yazmıyolar onlara sesleniyorum???:)
4 Aralık 2006 16:01
merry
efet aya herkez aynı fabrikanın ürünüz gbii:))
walla bi kyafeti herkezde grüoom biraz deişik olunn kızılay dağıtmış gbii hıhıhıhı:))
4 Aralık 2006 16:05
alice kendi aleminde
1 sınıf yıllıgın olsaydı 1-3 arasındakı değişimi de gorecektın..
unıversıtede donlarına kadar herseylerı degısmıs bırak ınsanlar dadegıssın.
4 Aralık 2006 16:19
por una cabeza tango
liseden beri görmemiş insanlar tanıyamıyo işte,onu dedik zaten :)
4 Aralık 2006 17:10
a
değişen bişe yok... aynı bokun laciverti :))
4 Aralık 2006 17:33
ufoozgur
lisede saçlarınızın kısa olması gerekiodu bu yüzden iki de bi berberde soluğu alırdınız. tembel bir insan olarak ben bu yüzden saçlarımı uzattım..evet :P
4 Aralık 2006 17:47
küçük bir kız çocuğu
valla görüştüğüm bikaç arkadaşım var.. saç renkleri değişip duruyo ama özlerinde değişen bişey yok..
4 Aralık 2006 18:16
çaağrı
saç stilimi deiştirdim,sürekli kilo alıp veriorm dalgalı kur gibi,eskiden çapkındım şimdi hiç bişe kalmadı eski günnerden :P
i want it now! demis ki:
liseden beri görmemiş insanlar tanıyamıyo işte,onu dedik zaten :)
4 Aralık 2006 18:32
alice kendi aleminde
sana pm attım. benı msn ine ekle
i want it now! demis ki:
saçlarım sakalım kendini buldu.bi de ben liseden mezun olduğumda 56 kiloydum,şimdi 74üm kickbox-bi zamanlarki breakdance ve yüzlerce fitness seansı sayesinde ^_^ bi de yüzüm oturmuş iyice hal böyle olunca.zaten ilk kız arkadaşım(benden 4 yaş büyüktü) demişti;üniversiteyi bitirince güzel olcaksın diye.oldum ben de =))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7942
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.