ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
dün lise yıllığıma baktım da insanlar inanılmaz değişmiş. erkeklerde bi saç sakala girme durumu bayanlarda ise yapay bi sarışınlık hatta yeşillik mavilik:) buruna estetik, 4 sene içinde 80 kiloya kadar + ve - değişimler vs. şimdi bi kendinize arkadaslarınıza bakın nedeğişmiş neden değişmiş:)
4 Aralık 2006 14:34
gocuk[gogo]
Walla onu bunu bilmem de bizim lisede yanına yaklaşmadıımız kızlar şimdi ulaşılmaz olmuş sanki onlar onlar diildi!...nooluo abi yaşmıdır bunuu sebebi bende anlamadım!...
Karışık walla!...
nediim allah akıl fikir versin!....
4 Aralık 2006 14:36
no pasaran
genelde terşe gidiş var ama lisede popüler olanlar sonradan unutuluyo. ezik büzük kenarda oturanlar ya manken oluyo ya playboy:)
4 Aralık 2006 14:41
arethusa//lúthien
sadece artık saçlarım siyah..popülerlik mi? hala aynı hızla dewam ;)
4 Aralık 2006 14:42
celitons
sadece saclarımı sarıya boyattm soora cok sarı oldu eskı halıme gerı dondum ama baası kıjlarda cok deişim var hatta hepsı aynı model:S
4 Aralık 2006 14:46
no pasaran
aslında genelde bilkentte sık rastlanıyo:) yani benim arkadas cevreme bakarak söyledim genelleme yapmadım kesinlikle:)
celitons demis ki:
sadece saclarımı sarıya boyattm soora cok sarı oldu eskı halıme gerı dondum ama baası kıjlarda cok deişim var hatta hepsı aynı model:S
4 Aralık 2006 14:49
çokrail
liseden arkadaşım yok...
kendim de liesede bu yana daha yakışıklı olmuşum.. ben demiyom bunu başkaları diyor :P
4 Aralık 2006 14:54
celitons
eet hepsı sarısın arasında koyu saclı olanlar tek tek alınıo hatta hepsı bırbırını benssıo aynı tarz kıyafetler aynı kesım sac modelleri aynı renkte lensler...
4 Aralık 2006 14:54
arethusa//lúthien
bizim okulda da dolu öle tipler...burda pitonun ortam kızı şarkısını fon olarak vermek istedim şimdi
TipLer standart hepsi aynı
sahTe tavırLar beni baydı!!!
celitons demis ki:
eet hepsı sarısın arasında koyu saclı olanlar tek tek alınıo hatta hepsı bırbırını benssıo aynı tarz kıyafetler aynı kesım sac modelleri aynı renkte lensler...
4 Aralık 2006 14:58
por una cabeza tango
saçlarım sakalım kendini buldu.bi de ben liseden mezun olduğumda 56 kiloydum,şimdi 74üm kickbox-bi zamanlarki breakdance ve yüzlerce fitness seansı sayesinde ^_^ bi de yüzüm oturmuş iyice hal böyle olunca.zaten ilk kız arkadaşım(benden 4 yaş büyüktü) demişti;üniversiteyi bitirince güzel olcaksın diye.oldum ben de =))
4 Aralık 2006 15:09
çokrail
ama onun işine yaramadı di mi
zuahuzhausha
4 Aralık 2006 15:21
por una cabeza tango
2,5 sene kullandı beni o_0
sonra ayrıldık daralmamıza dayanamayıp.nefes alamıyodum.akciğerleri o kadar büyüktü ki tüm havayı emiyodu resmen çevremde :S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7942
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.