benimki şehrin içinde we ewime 10 dk..:)cok şanslıım:)
15 Aralık 2006 13:59
sarı
bence eziyet..okulumuzun kampüsü bile yoktu olsunisterdim belki ama şehirden uzak olması insanın kendisini oraya hapsolmuş gibi hissettirir.yanien azından ben öle hissederdim..canın bişi yapmak istediinde i sürü yol gitmen lazım...ıııııııııııhhh kabus!!
15 Aralık 2006 14:34
karakoncolos
okulum şehre uzak mı, etrafında yerleşim birimi dahi göremiyorum!
her gün yolda geçen iki saat mide bulantılarına katlanmayı, ipod sayesinde birçok albümü ezberleme olanağını, yol boyunca yanında oturduğun insana tahammül etmeyi ve bunlar gibi nicelerini öğretiyor.
dezavantajları mı? daha önce hiç düşünmemiştim! ölür kalırsam gerçekten orda kalırım heralde. kimseyi uğraştırmadan ohh mis.
18 Aralık 2006 12:11
m_oonchil_d
avantajı okulda olmadıınız halde okuldaymış gibi gözüküp eve geç gittiğinizde yolu bahane etmeniz yok otobus bekledim gelmedi yok otobus bi saatte gelio gibisinden...Dezavantajları ise gerçektende okuldaysanız eve gidişinizin uzun sürmesi yani hayatınızın yollarda geçmesi bide yol paranızın çok gitmesi bi öğrenci için bu çok kötü bişi aldıınız paranın çeyreği yola gidio.dier bi çeyreği sigaraya(tabi eğer kullanıosanız)dier bi yarısıda yemek ve keyfi olarak içmeye gidio ve ayın sonunda da haliyle parasız kalıosunuz (ACI SON)
18 Aralık 2006 14:18
morkisot
ben öğrenci işleri kapısında yatıyorum sorun yok
19 Aralık 2006 20:04
azotoxit
okulun şehir içindeyse bir trafik sorunu birde kira sıorunu oluyo aileler için
19 Aralık 2006 20:06
gissem =)
bizimki selimpaşada avantajdan çok dezavantajı var
bütün bi hafta sıkıntıdan uyuyosun bide üstüne su ve elektrik gittimi yandın :S:S
Eğer okul şehir dışındaysa ve sen kampüste kalmıyosan yandığının resmidir hemen bir adet helikopter edinmek gerek yoksa:
!Her sabah derse yetişe bilmek için rüyanın en güzel yerinde o sıcacık yataktan çıkmak zorunda kalırsın...
!Dolmuşta sabah sabah orhan gencebay, ibo, ferdi, en kötüsü selami şahin tacizine uğrarsın sabah sabah o şarkılar bide ağzına dolanırsan gitti bütün karizma.
!Ya sen ya başka arkadaşlar dün gece rakının yanında sarmısaklı birşeyler yemiştir tiki üniversite gençliği parfüm banyosu yapmıştır bunların üstüne daha kahvaltı yapmamış olmanın getirisi mide kokusu aman ... sabahlar olmasın
!Ne kadar bir yerlerini yırtsanda derse geç kalmışsındır sanki kendi hiç öğrenci olmamış prof..ulu dana seni derse almaz iyi yanı kantinde çay poaça tabii onuda beklersin çay demlenmemiştir çünkü kantinciler okula senle aynı dolmuşta gelmiştir
!!!! yok yok ben daha yazamıycam içim bi hoş oldu gene
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7941
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.