okul şehrin içinde olmalı. çünkü şehir en güzel kampüstür...
çimlerden skılınca, hemen dışarı, anında taximdesinn, ya da sahilde bi yerde şarap içilir, donulur, ya da hemen ark.ların evine gidilip, anlamsızca vakit geçirilir...
4 Aralık 2006 21:33
izmir_sangreal
dezavantajı servis beklerken donmak,avantajı sabah uykusuna mp3playerle birlikte devam edebilmek
hehehehehe
4 Aralık 2006 22:19
ßµ®ãk
uzak olması gusel,ozellıkle sınaw zamanları yolda bakılan notlardan 1-2 soru garanti çıkar :)
4 Aralık 2006 23:34
hellywood
uludağın kampüsle bursa merkez arasına bi şehir daha sığar
gel gelelim bi ara her gün yürüyüş vardı diye hatırlıyorum
otobüslerin pahalılığı yüzünden okulumuza ulaşamıyoruz diyolardı
bu da bi dezavantaj
5 Aralık 2006 12:38
madişvili :)
henüz bi avantajını göremedim :p
5 Aralık 2006 20:22
hellywood
bizimki de medrese :D
5 Aralık 2006 20:52
yitük
okulun sehre uzak olmasının dezavantajı mutlaka var ama şehrin içinde oldugunda ne dezavantajı var bilemiyorum yok galiba
5 Aralık 2006 21:37
muttii
okula yakın olmasınn EN önemli avantajı okula gitmek için erken kalkmıyosn diğerlerine göre tabi:)geç kalkabiliosn:)dezavantajı suan aklıma gelmiyo:(gelince yazıcam;)
5 Aralık 2006 21:54
hellywood
okulun şehre yakın olmasının en büyük avantajı, o okulun bulunduğu şehre bişeyler katabilmesidir
en azından şehrin(veya belirli bir bölgenin) kalitesini arttırır
üniversite taifesi aydın bi kesimdir ve illa ki de sokaktaki adamdan bir farkı vardır
en basit örnek: kampüs minibüsü şöförleri sabahları öğrencilerle geyik yaparlar
başka hat şöförleri de öğrenciden tam parası alırlar
5 Aralık 2006 22:47
memeth değil tohunç
okulun şehire uzaksa ve araban da varsa, durakta bekleyen güzel insanlarla muhabbetin olur :)
6 Aralık 2006 00:57
yabisus
üç saat kadar bi yol çekiyosun hergüün...geçen yıl bu dezawantaj gibiydi ama bu yıl sewiyorum o yolu yaa..hatta yol hiç bitmesin istiyoruumm...müzikkk we yoll rahatlatıcı ikilii=PP
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7941
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.