ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > DERS ÇALIŞMA BAHANESİYLE TOPLANILINCA NELER...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

rus ruleti
rus ruleti

[quote=souvereign jr.]haftaya sınavlar varmış beni sınav moduna sokun bakayım![/quote]

ayy sana ne diyeyim ki sınavları hiç sevmeyen biri olarak..sen hem yaz okuluna kal bu sıcakta millet tatil yaparken derse gir çık bide sınavıyla uğraş zor olsa gerek neyse 1hafta önceden çalışmaya başlayan biri olsan kalmazdın heralde sen de en erken 2gece öncesinden halledersin:)
28 Temmuz 2008 18:28   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
yok ya sınavda elim ayağıma dolaştı hatalar üstüste geldi yetiştiremedim zaten soruları :S o yüzden vizeden 14 aldık finalden 35in üstünde almamıza rağmen(40) kaldık. :( ama bu sefer işi sıkı tutmak lazım günde 2 saat çalışsam yeter.
28 Temmuz 2008 18:30   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti
hangi dersten kaldın merak ettim 3sen büyük ihtimal uluslararası iktisat 4sen ekonometri veya finansal tablo olabilir
28 Temmuz 2008 18:34   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
yok 2.sınıftım istatistik-1 dersinden kaldım.
28 Temmuz 2008 18:37   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti
tamam ozaman iyi çalış çünkü ilerde bu derslerden kalma ihtimalin yüksek istatistikten kalmışsan.. ayy moralini bozmak gibi olmasın motive edeyim diye çok çalış diye söylüyorum yoksa gamlı baykuş değilim:)
28 Temmuz 2008 18:38   mesajın adresini al  

bahar
bahar

siz direk boğaz için toplanıomuşsunuz..:) insan sewdikleriyle yiyince de baya iştahı açılıyor değil mi:p

koray demis ki:
biz genelde ne yemek yapalım die tartışıyoruz:))
28 Temmuz 2008 18:38   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
çok güzel şeyler yapılır :)
28 Temmuz 2008 18:39   mesajın adresini al  

...!!onur
...!!onur
sıçam derse de yemee de aq
28 Temmuz 2008 18:39   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
hoca da öyle diyo zaten bunu geçtiniz diyelim , ekonometri var finansal tablo var onlarda napçaksınız bilmiyorum artık diyo ve kıs kıs gülüyo :)

yok yahu sağol gene de. :)

rus ruleti demis ki:
tamam ozaman iyi çalış çünkü ilerde bu derslerden kalma ihtimalin yüksek istatistikten kalmışsan.. ayy moralini bozmak gibi olmasın motive edeyim diye çok çalış diye söylüyorum yoksa gamlı baykuş değilim:)
28 Temmuz 2008 18:42   mesajın adresini al  

deniz_can
deniz_can
valla birbirine parmak atanımı düşünürsunuz.
sevgililerim dedikodusunu mu?
eger toplaanların bir kısmı karşı cins se gizli gizli paylaşmalarımı
30 Temmuz 2008 16:41   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
tam da mola vermiştim...
30 Temmuz 2008 18:33   mesajın adresini al  

dejenerasyon
dejenerasyon
okeye oturulur ve kim kaybederse bulaşık ona yıkatılır..
30 Temmuz 2008 18:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008