ayy sana ne diyeyim ki sınavları hiç sevmeyen biri olarak..sen hem yaz okuluna kal bu sıcakta millet tatil yaparken derse gir çık bide sınavıyla uğraş zor olsa gerek neyse 1hafta önceden çalışmaya başlayan biri olsan kalmazdın heralde sen de en erken 2gece öncesinden halledersin:)
28 Temmuz 2008 18:28
souvereign jr.
yok ya sınavda elim ayağıma dolaştı hatalar üstüste geldi yetiştiremedim zaten soruları :S o yüzden vizeden 14 aldık finalden 35in üstünde almamıza rağmen(40) kaldık. :( ama bu sefer işi sıkı tutmak lazım günde 2 saat çalışsam yeter.
28 Temmuz 2008 18:30
rus ruleti
hangi dersten kaldın merak ettim 3sen büyük ihtimal uluslararası iktisat 4sen ekonometri veya finansal tablo olabilir
28 Temmuz 2008 18:34
souvereign jr.
yok 2.sınıftım istatistik-1 dersinden kaldım.
28 Temmuz 2008 18:37
rus ruleti
tamam ozaman iyi çalış çünkü ilerde bu derslerden kalma ihtimalin yüksek istatistikten kalmışsan.. ayy moralini bozmak gibi olmasın motive edeyim diye çok çalış diye söylüyorum yoksa gamlı baykuş değilim:)
28 Temmuz 2008 18:38
bahar
siz direk boğaz için toplanıomuşsunuz..:) insan sewdikleriyle yiyince de baya iştahı açılıyor değil mi:p
koray demis ki: biz genelde ne yemek yapalım die tartışıyoruz:))
hoca da öyle diyo zaten bunu geçtiniz diyelim , ekonometri var finansal tablo var onlarda napçaksınız bilmiyorum artık diyo ve kıs kıs gülüyo :)
yok yahu sağol gene de. :)
rus ruleti demis ki: tamam ozaman iyi çalış çünkü ilerde bu derslerden kalma ihtimalin yüksek istatistikten kalmışsan.. ayy moralini bozmak gibi olmasın motive edeyim diye çok çalış diye söylüyorum yoksa gamlı baykuş değilim:)
28 Temmuz 2008 18:42
deniz_can
valla birbirine parmak atanımı düşünürsunuz.
sevgililerim dedikodusunu mu?
eger toplaanların bir kısmı karşı cins se gizli gizli paylaşmalarımı
30 Temmuz 2008 16:41
souvereign jr.
tam da mola vermiştim...
30 Temmuz 2008 18:33
dejenerasyon
okeye oturulur ve kim kaybederse bulaşık ona yıkatılır..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7926
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.