gece ilerler bi bira içelim hem zihin acılır denir..sonra birileri muzik acar..sonra gaza gelinir muzik yapmaya başlanır..sonra bi bakmışız sabaha kdr içip şarkı söyliyip takılmışız..sonra sınava girilir makata giren şemsiye açılır..acı verir..finalde kasarız denir...finale girmeye bile tenezzul edilmez..bu sekilde 3 yıldır yasıyrm::)
27 Temmuz 2008 15:56
reflexx06
bu boyle yıllarca gıder o okul bıtmez zatenn :)))
zifir demis ki: gece ilerler bi bira içelim hem zihin acılır denir..sonra birileri muzik acar..sonra gaza gelinir muzik yapmaya başlanır..sonra bi bakmışız sabaha kdr içip şarkı söyliyip takılmışız..sonra sınava girilir makata giren şemsiye açılır..acı verir..finalde kasarız denir...finale girmeye bile tenezzul edilmez..bu sekilde 3 yıldır yasıyrm::)
27 Temmuz 2008 15:58
dnzgzms
zifir demis ki: gece ilerler bi bira içelim hem zihin acılır denir..sonra birileri muzik acar..sonra gaza gelinir muzik yapmaya başlanır..sonra bi bakmışız sabaha kdr içip şarkı söyliyip takılmışız..sonra sınava girilir makata giren şemsiye açılır..acı verir..finalde kasarız denir...finale girmeye bile tenezzul edilmez..bu sekilde 3 yıldır yasıyrm::)
büte bırakılır finaller malum olan büte gelen g.te gelir ve okulu benim gibi uzatırsınız :D
27 Temmuz 2008 15:58
zifir
bitcek gibi gözükmüyor zaten...ama dert etmiyorum benden muhendis falan da olmaz zaten..bitirsem bi halta yaramıycak
27 Temmuz 2008 16:00
dnzgzms
zifir demis ki: bitcek gibi gözükmüyor zaten...ama dert etmiyorum benden muhendis falan da olmaz zaten..bitirsem bi halta yaramıycak
senin yaptığın binadada oturulmaz :D
27 Temmuz 2008 16:05
zifir
bina yapmıycam ki..endüstri mühendisligi okuyorum..binayla alakam yok..rahat olun evlerinizde..
27 Temmuz 2008 16:07
dnzgzms
yandı fabrikalar :D:D
27 Temmuz 2008 16:08
cegoga
İçilir, dedikodu yapılır, aşk acısı-sevinci anlatılıp paylaşılır, çalışmak için planlanan dersin sınavı için arada bir abi napcaz sınavda hala bi bk bilmiyorum, biraz baksak mı kelimeleri tekrar edilir...
kimin evinde toplanılırsa toplanılsın biri mutlaka geç gelir biri sevgilisiyle gelir ay iki dak. nefes alalım durun oturup der.biri kalkıp bak bunu anlatmadım sana diye başlayıp tüm aşk hayatını bir çırpıda anlatıverir.zaten içlerinde muhtemelen bir kişi ders çalışmak istiyodur adam gibi o da tabiki ortama uyum sağlayıp s...tir edin ya yarın bakarız kalkınca der ve bir gece daha böylece geçeeeeeeeeeeer gideeeeeeeeeeeeer...
28 Temmuz 2008 13:17
el-torrooo
ders calısmak için toplanılmıstır ve en son gelen arar kendını affettırecekya dısardan bısey ıstıomusunuz içecek bıseyler al zaten gec gelmıstır gelırken bra alır muhabbet baslar zaten calıstık hiç çalısmamaktan iidir :) sabah olur ezan okunur hadı yatalım bu muhabbet te 2-3 saat uzar hadı dısarda kahvaltı yapalım olur e ertesı gunde yalan olur :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7926
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.