pasaklı kontes demis ki:
ne alaka kızlar gülemez mi :D aslında kütüphanedeydik, gülünmemesi gerekiyosa daha da komik geliyo insana ehe
Hayır gülerde bööle ders olayını kaynatma falan yakışmıo:D:D
3 Aralık 2006 17:02
gocuk[gogo]
27 demis ki:
hiç öyle toplanmadım kimseyle. bilmiyorum.
Ah canımmm yazık:D:D:D
3 Aralık 2006 17:03
halid e.a.&
ders çalışılmaz.çalışılırsa da beklenenin onda biri kadar.
3 Aralık 2006 17:05
gocuk[gogo]
yoq ya 3 gün önceden başlarsan son 1-2 saat kala çalışmaya başlıosun ya sınava:D:D
3 Aralık 2006 17:18
çutee-libertine-
az önce ordan geldim..10 kişi toplandık..her kafadan bi ses herkes birbirine bişe soruyor..üff zman kaybı hocayı çekiştiriyoruz genelde..tek faydası not varsa onları fotokopi çektiriyorsun..
3 Aralık 2006 17:18
necrotune
- abi şu ps'yi açsak da bir tur winning eleven çevirsek.. sonra başlasak derse..
sabaha karşı:
- abi doymadın mı artık, bak kaçtır yeniyorum seni..
- sen başlat bi daha.. yencem ben seni..!! (:
3 Aralık 2006 17:20
kurbağabacağı
önce film var sa film seyredilir yoksa bilgisayar oyunu oynanır. hala uykumuz gelmediyse e biraz da ders çalışlım deriz..
3 Aralık 2006 17:29
q-thai
Önce bi kişi çıkar yarın yaparız ya daha 2 gün var der sonra bu isyan bastırılır bi kaç dakikalığına sonra herkes koyverir. Yemeğe gidilir sinemaya gidilir sonra ellerde içki şişleri eve dönülür evde parti yapılır. o gün değil kalan 2 günde kmse çalışamaz
3 Aralık 2006 17:30
mushroom
ders calismak icin toplanip da amaca hitap etmeden yapılan her eyleme mallamak denir mesela bizde en guzel mallama yontemi mozart cafede arkadaslarla ders calısmak toplanılır sonra orda yemekti sigaraydi 3u 1 arada derken muhabbetin beli kırlır... bi bakmıssınız aksama kadar mallamıssınız :D
3 Aralık 2006 17:31
gocuk[gogo]
mantar kardeşim yanlız diilsin!.....:):):)
3 Aralık 2006 17:47
tospaaa :)
5 dk zar zor ders snr ki 45 dk kahkalarla geyik... bu böle sürer gider... :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7926
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.