turk kahvesi icilirr fallara bakilir
dedikodu yapilir
eskilerden konusulur
cok gaza gelinirse icilir
americano oynanir
film izlenir
..............
30 Temmuz 2008 22:46
mahir.
ya arkadaşlar benimle de konuşun kendimi kötü hissediyorum bugun uye oldum buraya lütfen yardımcı olun ya..
31 Temmuz 2008 00:02
zapatista-
mahir. demis ki: ya arkadaşlar benimle de konuşun kendimi kötü hissediyorum bugun uye oldum buraya lütfen yardımcı olun ya..
Bana baba diyebilirsin evladım :)
231 Temmuz 2008 00:05
yeni_rakı_67
peh
31 Temmuz 2008 00:06
erener
Alışacaksıııınnnn. :D
31 Temmuz 2008 00:07
dengesiz çay tabağı
bir biri ardına gelen el kol şakaları sonucunda , evde güreş turnuvası :D
31 Temmuz 2008 00:12
mahir.
peki demek kimseden fayda yok o ne yapcaksın başını dik tutacaksın ...ölen ölür kalan saglar bizimdir..
31 Temmuz 2008 00:16
berna deniz
biri bişey anlatmaya başlar başka birii aa hadi ama ders çalışalım der diğeri sende ne inek çıktın he iki muhabbet edelim ders kaçmıyoya ders zamanımız çok derken bi nakmışsın o günde bitmiş..tam kapıdan çıkarken bugünde çalışamadık dersin ve anlarsınki grupça ders die bişe olmuyo grupça muhabbet oluyo...:):):)
31 Temmuz 2008 17:00
souvereign jr.
bugün güzel çalıştım ama o kadar dalmışım ki saat 15.00daki ABD - Türkiye Basketbol maçını kaçırdık :( şansa bak lan!
31 Temmuz 2008 18:49
hurda
önce bi iştahla masaya oturulur ve kitaplar defterler acılır.. sonra birinin aklına kesin birinin yaptıgı yada sölediği bişey gelmiştir oradan konu acılır uzar ve sonra yemek faslı dedikodu sonra sadece vicdan rahatlatmak için sabahlama.. ders calısmak nerdeeee... ama inek bi arkadasa denk gelmişsen mecbur calısırsın oflaya poflaya ama erkenden uyunur tabi
3 Ağustos 2008 02:41
öz kunteper canavarı
hiç bir zaman ders çalışma bahanesiyle toplanmadım:)
3 Ağustos 2008 03:39
archifliz
herzamanki gibi ilk olarak bi yemek yeriz, film izleriz, sonra başlarız deriz.. sonra koyu bi muhabbet başlar ve o dedikodu biterseeee, belkiiii çalışırdık : P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7926
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.