ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ogretmen oldugunuzu dusunun ve sinifta bir ogrencinis(6.sinif) sesli bir sekilde kufur ederek (a.q :))) arkadaşina kalem firlatiyor,ve kalem arkadasinin kafasini nişanliyor:)) siz olsaniz ne yapardinis???
3 Aralık 2006 00:41
timmy
üniversite burası herkes istediğini yapar yav :)
3 Aralık 2006 00:43
avicenna
bulunduum okula bağlı bi varoş okuluysa hiç bişe yapmaz duymazdan gelirdim
seçkin bi okulsa ailesini acil bi şekilde çaırırdım
3 Aralık 2006 00:43
yayaye
waslla direk disiplin derim derstende olabildiince düşük not verirdim ki terbiyesizliin ne olduunu anlasın :) sonra adım sıfırcıya çıkardı ama olsn :)
3 Aralık 2006 00:49
banshee
Dersten atardım.
3 Aralık 2006 00:50
bliss
tahtada birbirlerine tokat attırırdım (liseden kalma bi görüntü) :))
3 Aralık 2006 00:51
koray
öncelikle güzel bi azarlarım kalem attığı için deil küfür ettiği için, sonra dersten hemen çıkartırım arkadaşlarından da özür diletirim sonraları akıllanmamişsa onu extradan 1 sınaw daha yaparım aklı başına gelir heralde:))
3 Aralık 2006 00:53
timmy
ben de kalem fırlatırdım sınıfta bir cümbüş olurdu
3 Aralık 2006 00:53
pasaklı kontes
üff hiçbişey çözüm değil ki öylesine. ailesi toplum içinde nasıl davranacağını öğretmemiş işte. allah öğretmenlerin yardımcısı olsun, biyerden sonra psikopata bağlayıp her harekette öğrenciyi dövmeye başlıyorlar, şiddet kötü bişey tabii ki ama okadar veletle başa çıkmak zor iş..
*şiddete hayır
3 Aralık 2006 00:55
rock n roll
hehe dersten atinca aliskanlik yapio, gecenlerde ogrencilerin birisi daha dersin basinda parmak kaldirdi ve hocam beni dersten atmicak misiniz bugun dedi:))
ama birbirlerine tokat atma olayi guselmis bakk:))
zerringumus demis ki:
Dersten atardım.
3 Aralık 2006 00:56
suzan suzi
e zaten stajda bunun gibi bi sürü şey görüorum,2ders yalnız bıraktı hoca,beynimi yedi veletler
bağırcaksın başka dilden anlamıyolar eheh
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7921
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.