albumleride bence inanilmaz gusel...bu klipte kemal sunalin bi filminden esinlendiklerini soolemisti davulculari...cok komik cok eglenceli bi sarki ve klip.takdire deger...
3 Aralık 2006 04:02
alice kendi aleminde
yaa şu trainspottingteki bbek gibi soforun beynu donmesı olayında koptum.. olay da oylekopuo zaten hhehe
3 Aralık 2006 04:28
roxyyy
karakterler çok oturmuş hele o kuğu balesi yapan yok mu
ehuehue
bu şabanın bi filmi vardı sanırım ordan evde dolmuş sefası yapıolardı çiki çiki baba die bi şarkı çalardı ondan esinlenilmiş heralde
ama komedi olmuş kutlarım:)))))
5 Aralık 2006 19:59
banshee
ehahah çok iyi yapmışlar :) Ben bu DEniz Yılmaz'ı çok beğeniyorum zaten, hatun olmakta bir gitmiş ki...
yalnız şunu da şimdi buldum, acaip komik olmuş, alıntılar cuk oturmuş, yapan arkadaşa tebrikler;
6 Aralık 2006 20:40
ne alaaka
hobbaa manyak olmus:D
bu dolmus fikri kemal sunal in bi filminde vardi:)....
6 Aralık 2006 23:46
taharet musluğu
eski kurbandan(yeni athenadan) burak,dorian vokali,direc-t ve aynı zamandan yine dorian'ın basçısı,çilekeşin vokali,direct'nin davulcusu falan var çeşit yapmış amcalar ama ben pek beğenmedim ne yalan söliyim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7902
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.