gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - Almanya'da Ocak-Şubat aylarında staj arıyorum
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 5
 Yazar: Mesaj:
kretzsche
kretzsche
Merhaba;
en geç 1 mart'ta Berlin'de olacak şekilde 15 Ocak'tan itibaren Almanya'nın herhangi bir yerinde bana kalacak yer ayarlayabilecek bir firmada staj yapmak istiyorum.
Aachen'da olursa kalacak yerim var (ŞCG :) )
Staj alanı olarak özellikle I.T. olabilir, yazılım-donanım, veya sistem analiz ve tasarımı, veritabanı sistemleri ve yönetimi, bunun dışında işletme-pazarlama veya finans konularında da staj yapabilirim. 5 haftalık bir süreyi doldurmam gerekiyor.
Almanya'dan tanıdığı olan, elinde e-mail adresi olan vs. varsa haber verirse sevinirim..

20 Kasım 2005 18:22  mesajın adresini al  
yanıkekmek
yanıkekmek
aiesece baktin mi

20 Kasım 2005 21:19  mesajın adresini al  
cincine
cincine
almanya_network@yahoogroups.com gruba kaydolmadan msj atabiliyor musun bilmiyorum, ama bu grup genelde almanyada yasayan it'cilerden olusuyor ve belki yardimci olabilirler

24 Kasım 2005 15:21  mesajın adresini al  
walkytalky
walkytalky
www.praktikum.de/german/
www.praktikum.info/liste/
www.praktikum-online.de/
www.unicum.de/beruf/praktikum/
yani gogle dan "praktikum"(almanca staj demek)diye aratırsan çok şey bulursun

12 Ocak 2006 20:52  mesajın adresini al  
walkytalky
walkytalky
ic.daad.de/ankara/ birde bu adresten "yüksek öğrenim" oradanda "staj" bölümünü okumakta yarar var:)

12 Ocak 2006 21:08  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 5
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008