bnm yalnızlıım tek diil..kahve ve sigara eşliinde..
27 Kasım 2006 16:06
burcu
yalnızlık kişiye özgüdür ama bir de iki kişilik yalnızlık tabiri vardır ki bu da beraber olmalarına rağmen birşey paylaşamayanlar için kullanılır. eğer bir paylaşım olsaydı bu iki kişi beraberken de yalnız olmazdıç sonuç olarak istemli ya da istemsiz yalnızlık olsun, paylaştığınız anda adı yalnızlık olmaz
paylaşılsa yalnızlık sayılmasss bozulur bütün büyüü
27 Kasım 2006 19:29
paranoyak
yalnızlığıda paylasırsak geriye özel olarak ne kalıyor ki??
27 Kasım 2006 19:37
fanfan
Bu geyiğe deli oluyorum. Yazmicaktım ama dayanamadım. Bi arkadaşım var. Ne zaman sevgilisinden ayrılsa hemen msn iletisine ' Yalnızlık Paylaşılmaz' yazıyo. Durumu bilen ex ler de onun sevgilisinden ayrıldığını anlayıp ayar vermeye başlıyolar,bunun sonucunda sevgili arkadaşım hiççç yalnız kalmıyo. Paylaşamayacak bi şeyi olmuyo yani!
27 Kasım 2006 19:40
istanbursa
DUMAN'ın dediği gibii: yalnızlık paylaşılmazzz!!!
o benm paylaşmam imkansızzz....
27 Kasım 2006 19:58
since1453
yalnızlık la arama 3 kişi girmez cünkü b.. yer
27 Kasım 2006 20:06
dogujan
yalnızlık sadece ALLAH'a mahsustur
27 Kasım 2006 20:10
^unforgiven^
Tek başımıza olduğumuz zamanları dostlarımızla geçirmekten zevk alabiliriz,mutlu olabiliriz...Ama hayatın olmazsa olmazı insanın yalnız kaldığı zamanlardır..O zamanlar bize lazım..O yüzden paylaşılmaz..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7806
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.