ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Maça Doğru: Galatasaray - Sivasspor

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

since1453
since1453
Maça Doğru: Galatasaray - Sivasspor

Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, Sivasspor ile karşılaşıyor. 25 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler...

Maç Info
Maç: Turkcell Süper Lig - 15. Hafta
Stat: Ali Sami Yen
Tarih: 25 Kasım Cumartesi / Saat 19:00
Hakemler: Barış Şimşek, Bahattin Duran, Mehmet Kısal / 4. Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu
Sakatlar: Orhan Ak, Hakan Şükür, Aydın (Galatasaray)
Cezalı: İlhan (Sivasspor)
Hava Durumu: Maç günü hava sıcaklığının en yüksek 14, en düşük 10 derece olması bekleniyor.

Canlı Yayın
TV: Lig TV
Radyo: Lig Radyo (92.3), TRT (91.4), NTV Radyo (102.8), Klas FM (89.5), Radyospor (107.2)
İnternet: www.galatasaray.org

25 Kasım 2006 13:54   mesajın adresini al  

pascalsalih
pascalsalih
saol kardeş çok merak ediodum klas fm maçı weriomuydu die emeğine sağlık
25 Kasım 2006 13:56   mesajın adresini al  

since1453
since1453
dün kazandınız keyfin yerinde

bahardan kalma bigün demis ki:

saol kardeş çok merak ediodum klas fm maçı weriomuydu die emeğine sağlık

25 Kasım 2006 13:58   mesajın adresini al  

pascalsalih
pascalsalih
maçın analizini okudun mu
25 Kasım 2006 14:01   mesajın adresini al  

since1453
since1453
ben yapayım bizde kopyala yapıştır yok
25 Kasım 2006 14:05   mesajın adresini al  

manas
manas
İnşallah yeniliriz inşallah fark yeriz...İnşallah yönetim istifa sesleri stadı inletir..İnşallah bir grup taraftar floryayı basar..İnşallah bari bu sefer istifa etmeyi düşünürler...
yönetim istifa yönetim istifa...Yönetim istifa....
bakalım canaydın koltuğunu kurtarmak için bu sefer hangi Galatasaray değerini harcayacak..Bir koltuk için bakalım kimi satacak çıkar kokusu yakında....
25 Kasım 2006 14:13   mesajın adresini al  

manas
manas
bugün ümit karan yedek beklesin ...İnamoto hakan şükür necati sabri hepsini sahada görmek istiyorum..Ergün de oynasın...Carrusca da oynasın...Yönetimin bütün transferlerini sahada görmek istiyorum bugün...
okan da oynamalı bugün bence tolga seyhan da...
25 Kasım 2006 14:17   mesajın adresini al  

since1453
since1453
ne dolmuşsun

manas demis ki:

bugün ümit karan yedek beklesin ...İnamoto hakan şükür necati sabri hepsini sahada görmek istiyorum..Ergün de oynasın...Carrusca da oynasın...Yönetimin bütün transferlerini sahada görmek istiyorum bugün...
okan da oynamalı bugün bence tolga seyhan da...

25 Kasım 2006 14:17   mesajın adresini al  

manas
manas
dolmamak mümkün mü ya..Avrupada fenere ezilecek kadar düştüyse bu takım ne işi var ordaki kabzımalların...
Diyorum ya seyyar satıcı yönetse bunlardan daha iyi yönetirdi..Koca okumuş adamlar...Bu kadar beceriksiz olunur mu ya hiç bişe yapmasalar o bile bunda büyük bir icraaatti ..Hiç değilse paralar kulübün kasasında kalırdı...ÖZel izinle heinz ı da oynatsınlar unutmuşum onu...Bir ribery bebesini takımda tutamayan bi bebeye sahip çıkamayan koskoca kulüp nasıl yönetebilir ya..Aklım mantığım almıyor çıksın gitsinler.yeter ya..
25 Kasım 2006 14:21   mesajın adresini al  

manas
manas

oky demis ki:

yine de inşallah yenilirz demen ne kadar doğru bilmiyorum???

daraldım daraldım..yeter üç senedir...Memur takımı sanki ne uzuyor ne kısalıyor..Proje yok yenilik yok ümit yok..TMSFye devredilenistanbulspor gibiyiz..Geleceğe dair en ufak bir umut ışığı heyecan yok..Takım üstüne o soğuk adam kasavet çöktürdü...Birşeyler değişsin artık yeter..Yenileceksek de yenilellim ben razıyım lazım değil..Bu yönetim gidecekse 5 yiyelim razıyım..sevinirim de..
25 Kasım 2006 14:26   mesajın adresini al  

since1453
since1453
revizyon koltuk rahat geliyo adamlara
25 Kasım 2006 14:26   mesajın adresini al  

manas
manas
G. saray a her zaman can feda...Ama daraldım vallahi daraldım...Yani kazanmak kaybetmek artık umrumda değil..Ha gol atınca gs sevinmeyecem mi gene düz duvara tırmanacam ama...Yenilse diye hep geçiriyorum içimden bunlar gidecekse...İnşallah yeniliriz....
25 Kasım 2006 14:31   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008