O an onun klibi vardı tv'de.. Sadece bir isim o. İsteyen şerın sıton desin isteyen corç kulini..
aslı aygün demis ki:
petek dinçöz'ü de aramıza alalım .. en iyi bize o yardımcı olur o zman..
25 Kasım 2006 02:05
mona roza
taner ben bşyler yazdım ama bilmem anlatabildim mi:S
25 Kasım 2006 02:06
çutee-libertine-
felsefeciler "kesin bir gerçek bulma" arayışına girer genelde bu da insanoglunun dogasında vardır boşlukları sevmez tanımlamaya kategorize etmeye çalışır herşeyi...burdan yola cıkarlar bazıları pes eder toptan yok sayar herseyi(nihilistler bunlar).. bazıları şüphelenir bazıları kendince ayrımlar yapar dunyayı bolmeye kalkışır..burda onemli olan ne cevap verdigin degil sorunu nasıl geliştirdiğin ki bu da retorik sayesinde gercekleşir.felsefeye inanmayanlar bunu sadece kelime oyunlarından ibaret oldugunu dogruluk ve ahlakta hiçbi sonuca varmadıgını dusunurler..uzar da uzarr..:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7760
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.