olur böyle vakalar byu cocuk yatar , iyi felsefeler size
25 Kasım 2006 02:47
abbas
Çıkaracağız burdan filozof simalar :)
çutee demis ki:
1. insan düşünebildiği kadar insandır.
2. insan en çok konuşmadıgı zaman düşünür.
3. o halde insan konusmadığı kadar insandır...
çıkamadm işin içinden:)
25 Kasım 2006 02:50
çutee-libertine-
nedense bu saatlerde saçmalama kapasitem artıyor:)
25 Kasım 2006 02:52
çutee-libertine-
uyku ölüme bir çeşit alıştırma yapmak (kim demişti bu lafı?) deyip yatıyorm bn de.. ii geceler..
25 Kasım 2006 02:57
polair
felsefe ban!!!
25 Kasım 2006 07:05
non
zaten amaçları kimse tarafından anlaşılmamak yoksa adı felsefe olmazdı:) bıraksınlar böyle fuzuli işleri uğraştırmasınlar bizi:)
25 Kasım 2006 10:35
dogujan
zaten hiç anlamamışımdır felsefeden
gokche demis ki:
zaten amaçları kimse tarafından anlaşılmamak yoksa adı felsefe olmazdı:) bıraksınlar böyle fuzuli işleri uğraştırmasınlar bizi:)
25 Kasım 2006 12:01
çutee-libertine-
anlamıyosan fuzuli gelmesi normal de..hepsi birer zeka örneği bence..adamların düşünce biçimi gerçekten muhteşem..21.yyda hala okunuyosa vardır bi bildikleri..
25 Kasım 2006 13:16
press
beyin fırtınası gördüm 10 sayfada:D
26 Kasım 2006 19:57
biyolokum
şimdi efendim şöyle oluyor artık hayattan bıkmış keyif alamayan insanlar kendilerini felsefeye adıyor ya da felsefe yapıyor ben kimi insanlar gibi genelleme yapıp vayy özentiler diyemicem çünkü içlerinde gerçekten kitap okuyup ya da bunun gibi aktivitelerde bulunup kendini geliştirenler ve bunu amaç edinenler var ne mutlu o zaman onlara.. hee özentilere gelince her dalda özenti yok mu var onlarda dogal.
26 Kasım 2006 20:04
küçük bir kız çocuğu
ben insan-ı kâmil olma yolunda en büyük adımı attım.. çok büyük bi filozofla tanıştım bundan sonra aynı sofrada oturursam kendisiyle insan-ı kâmil olmuş olucam..
ama yine de belirtmek isterim ki.. nerde aristo nerde plato nerde şimdiki "filozofçuklar" ..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7760
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.