ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  sevgilinize borç para verdiniz geri vermiyor

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

manas
manas
zengin sevgili niye yakışmasın abi..Şahsen bana yakışır isterim ben...
zengin kız fakir erkek filmlerde olur anca..
fabrikatör bi kısmet istiyom ben...
Ama illa ki ilişkinin yürümesi için ekonomik denge şart bence ..yoksa problem oluyor kesin...
~ 644 gün   mesajın adresini al  

manas
manas
ben yatarımm....

manas
manas
cinsiyet değilde aslı biraz insanın cinsi önemli burda bence...Aradaki yakınlık mesafesi önemli...
mesela amcamın oğlu yengeme borç veriyor ve de alıyor...
Doğru mu yanlış mı kendisine göre doğrudur ama bana göre yanlış..İnsanın cinsine bağlı biraz..

djmxcberdush
djmxcberdush
sevgiliye borç verilmez.
yeri gelir onun için parasız kalırsın aç yatarsın ama yinede sevgiliye borç verilmez karşılıksız verilir...

no pasaran
no pasaran
bu soruda tuzak var gibi:) bi ayrım olursa taaruz görüyorum sonunda:) farketmez canım nedemek olurmı oyle sey hiç:)

aslı aygün demis ki:

peki erkek - kız olmak durumu değiştirir mi ?? yani borç veren sevgilinin cinsiyeti.. mesela kızsa hemen geri verilmesi gerekir de erkek verirse kız üstüne yatabilir mi??

djmxcberdush
djmxcberdush
kızdan para alınmaz.hiçbir suretle.
ama yiyici biri çıkarsada vururuz tekmeyi =))

aslı aygün demis ki:

peki erkek - kız olmak durumu değiştirir mi ?? yani borç veren sevgilinin cinsiyeti.. mesela kızsa hemen geri verilmesi gerekir de erkek verirse kız üstüne yatabilir mi??

amylee
amylee
yok ya öyle bi olay değil..dedim ya kızın maaşının yarısı.bi yıl olmadı sanırım çıkalı..ama çocuğun ödeyecek durumu yok yani kötü bi niyet yok.

pyjamus demis ki:

Ne kadar para? Ve ne kadardır cıkıyorlar_ Cunku bu devırde bazı erkekler bazı kızların beyinsizliğini kullanıyorlar kızın hem vücudundan hemde cüzdanından yararlanıyorlar sora bırakıp gidiyorlar...
Anlat olayın aslını yorumlayalım ne parası almışmış??

no pasaran
no pasaran
sercegül sen bu arkadasının özelini foruma meze ettin gibi biraz?:)

djmxcberdush
djmxcberdush
cana gelen mala gelsin :P

amylee
amylee
öyle oldu sanırm biraz :) olsun nolcak burda bizbizeyiz

no pasaran demis ki:

sercegül sen bu arkadasının özelini foruma meze ettin gibi biraz?:)

no pasaran
no pasaran
ama burdan o arkadasının biraz içi yanmış gibi geliyo öylemi?:)

amylee
amylee
ya içi yanmış değilde parasız kaldı sadece ay sonunu nasıl getirecek onu düşünüyo :) ve durum ilşkisini kötü etkiledi etkilemesi de normal bence

no pasaran
no pasaran
öyle bencede. hernekadar insan iyi niyetli olsada maddiyat önemli bi ilişkide. yanlış anlaşılmasın varsa ii yoksa kötü demiyorum sadece etkili...

rock n roll
rock n roll
miktara bagli birazda

tane® ©an
tane® ©an
ya verse de alınmaz ama harbiden parasız kaldıysa başkasından istesin, en fazla ima edersin cok sıkışıksan, ben normal arkadaşlarımdan isteyemem para, bi de şu var para istemekle borç istemek ayrı şeydir nüans dikkat etmek lazım:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008