| |
manas
|
zengin sevgili niye yakışmasın abi..Şahsen bana yakışır isterim ben...
zengin kız fakir erkek filmlerde olur anca..
fabrikatör bi kısmet istiyom ben...
Ama illa ki ilişkinin yürümesi için ekonomik denge şart bence ..yoksa problem oluyor kesin...
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
manas
|
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
manas
|
cinsiyet değilde aslı biraz insanın cinsi önemli burda bence...Aradaki yakınlık mesafesi önemli...
mesela amcamın oğlu yengeme borç veriyor ve de alıyor...
Doğru mu yanlış mı kendisine göre doğrudur ama bana göre yanlış..İnsanın cinsine bağlı biraz..
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
djmxcberdush
|
sevgiliye borç verilmez.
yeri gelir onun için parasız kalırsın aç yatarsın ama yinede sevgiliye borç verilmez karşılıksız verilir...
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
no pasaran
|
bu soruda tuzak var gibi:) bi ayrım olursa taaruz görüyorum sonunda:) farketmez canım nedemek olurmı oyle sey hiç:)
aslı aygün demis ki:
peki erkek - kız olmak durumu değiştirir mi ?? yani borç veren sevgilinin cinsiyeti.. mesela kızsa hemen geri verilmesi gerekir de erkek verirse kız üstüne yatabilir mi??
|
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
djmxcberdush
|
kızdan para alınmaz.hiçbir suretle.
ama yiyici biri çıkarsada vururuz tekmeyi =))
aslı aygün demis ki:
peki erkek - kız olmak durumu değiştirir mi ?? yani borç veren sevgilinin cinsiyeti.. mesela kızsa hemen geri verilmesi gerekir de erkek verirse kız üstüne yatabilir mi??
|
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
amylee
|
yok ya öyle bi olay değil..dedim ya kızın maaşının yarısı.bi yıl olmadı sanırım çıkalı..ama çocuğun ödeyecek durumu yok yani kötü bi niyet yok.
pyjamus demis ki:
Ne kadar para? Ve ne kadardır cıkıyorlar_ Cunku bu devırde bazı erkekler bazı kızların beyinsizliğini kullanıyorlar kızın hem vücudundan hemde cüzdanından yararlanıyorlar sora bırakıp gidiyorlar...
Anlat olayın aslını yorumlayalım ne parası almışmış??
|
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
no pasaran
|
sercegül sen bu arkadasının özelini foruma meze ettin gibi biraz?:)
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
djmxcberdush
|
cana gelen mala gelsin :P
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
amylee
|
öyle oldu sanırm biraz :) olsun nolcak burda bizbizeyiz
no pasaran demis ki:
sercegül sen bu arkadasının özelini foruma meze ettin gibi biraz?:)
|
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
no pasaran
|
ama burdan o arkadasının biraz içi yanmış gibi geliyo öylemi?:)
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
amylee
|
ya içi yanmış değilde parasız kaldı sadece ay sonunu nasıl getirecek onu düşünüyo :) ve durum ilşkisini kötü etkiledi etkilemesi de normal bence
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
no pasaran
|
öyle bencede. hernekadar insan iyi niyetli olsada maddiyat önemli bi ilişkide. yanlış anlaşılmasın varsa ii yoksa kötü demiyorum sadece etkili...
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
rock n roll
|
|
|
~ 644 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ya verse de alınmaz ama harbiden parasız kaldıysa başkasından istesin, en fazla ima edersin cok sıkışıksan, ben normal arkadaşlarımdan isteyemem para, bi de şu var para istemekle borç istemek ayrı şeydir nüans dikkat etmek lazım:)
|
|
~ 644 gün
|
|
| |