ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > sevgilinize borç para verdiniz geri vermiyor

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

toslumbağa
toslumbağa
sewgili we borc? sewgili olduklarından emin miyiz?
24 Kasım 2006 22:30   mesajın adresini al  

no pasaran
no pasaran
sevgililik dereceside onemli burada paranın lafı olmaz ama 2günlük adamada hibe etmek çok akıllıca gelmiyo bana. yoksa canım feda:)
24 Kasım 2006 22:32   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
sevgiliye borç mu verilir ya allasen bunun için mi uraşıodun mesaj atmaya:P bi kere senin varsa aranızda, buna ilişki denmez. Ayrıca böle bi durum varsa sen parasız kaldıysan ona verdiğin için ayrıl eski sevgiliden iste paranı:) ama sorumsuzluk konusuna girceksen de, sana tavsiye evlenirseniz parasına el koy maaşı alır almaz:) bence kötü etkilemez pek
24 Kasım 2006 22:40   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
sevgili sevgiliye borc para vermez
24 Kasım 2006 22:41   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
3 kurş seyin lafımı olur bugün ben yarın o verir ;)
24 Kasım 2006 22:43   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Sen zaten o parayı geri bekliyorsan adam değilsin zira cinsiyet baabında da değilsin..

kinaye yaptım iyi bi şey yaptım..
24 Kasım 2006 22:45   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
bu resimdeki sen misin kız?

serçegül demis ki:

sevgilinize yüklü bir borç para veriyosunuz,param yok deyip geri vermiyor,veremiyor..sizinde paranız kalmadı.ne yaparsınız??

ilk başlığım hayırlı uğurlu olsun buarada :p

24 Kasım 2006 22:50   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
eger sensen verdiğim para sende kalsın istemiyorum
24 Kasım 2006 22:52   mesajın adresini al  

quixotic
quixotic
bi arkadasımın başına geldi, kız baya bi para kaptırmış, kredi kartından fln, eleman ödemedi, kız ödeyebilmek için kafede çalışmak zorunda kaldı.
24 Kasım 2006 23:07   mesajın adresini al  

burjaa
burjaa
döferim :P
24 Kasım 2006 23:10   mesajın adresini al  

amylee
amylee

tanerr saptımrışsın olayo yine olay konusu şahıs ben değilimmmmmm

taner can demis ki:

sevgiliye borç mu verilir ya allasen bunun için mi uraşıodun mesaj atmaya:P bi kere senin varsa aranızda, buna ilişki denmez. Ayrıca böle bi durum varsa sen parasız kaldıysan ona verdiğin için ayrıl eski sevgiliden iste paranı:) ama sorumsuzluk konusuna girceksen de, sana tavsiye evlenirseniz parasına el koy maaşı alır almaz:) bence kötü etkilemez pek

24 Kasım 2006 23:31   mesajın adresini al  

amylee
amylee
ben ce söz konusu para aldığın maaşın yarısıysa ve ay sonuna kadra parasız kalıcaksan parayı geri beklersin mecburen.beklemeyip napıcaksın

abbas demis ki:

Sen zaten o parayı geri bekliyorsan adam değilsin zira cinsiyet baabında da değilsin..

kinaye yaptım iyi bi şey yaptım..

24 Kasım 2006 23:33   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008