sevgiliye borç mu verilir ya allasen bunun için mi uraşıodun mesaj atmaya:P bi kere senin varsa aranızda, buna ilişki denmez. Ayrıca böle bi durum varsa sen parasız kaldıysan ona verdiğin için ayrıl eski sevgiliden iste paranı:) ama sorumsuzluk konusuna girceksen de, sana tavsiye evlenirseniz parasına el koy maaşı alır almaz:) bence kötü etkilemez pek
24 Kasım 2006 22:40
unknown artist!
sevgili sevgiliye borc para vermez
24 Kasım 2006 22:41
sokarca
3 kurş seyin lafımı olur bugün ben yarın o verir ;)
24 Kasım 2006 22:43
abbas
Sen zaten o parayı geri bekliyorsan adam değilsin zira cinsiyet baabında da değilsin..
kinaye yaptım iyi bi şey yaptım..
24 Kasım 2006 22:45
unknown artist!
bu resimdeki sen misin kız?
serçegül demis ki:
sevgilinize yüklü bir borç para veriyosunuz,param yok deyip geri vermiyor,veremiyor..sizinde paranız kalmadı.ne yaparsınız??
ilk başlığım hayırlı uğurlu olsun buarada :p
24 Kasım 2006 22:50
unknown artist!
eger sensen verdiğim para sende kalsın istemiyorum
24 Kasım 2006 22:52
quixotic
bi arkadasımın başına geldi, kız baya bi para kaptırmış, kredi kartından fln, eleman ödemedi, kız ödeyebilmek için kafede çalışmak zorunda kaldı.
24 Kasım 2006 23:07
burjaa
döferim :P
24 Kasım 2006 23:10
amylee
tanerr saptımrışsın olayo yine olay konusu şahıs ben değilimmmmmm
taner can demis ki:
sevgiliye borç mu verilir ya allasen bunun için mi uraşıodun mesaj atmaya:P bi kere senin varsa aranızda, buna ilişki denmez. Ayrıca böle bi durum varsa sen parasız kaldıysan ona verdiğin için ayrıl eski sevgiliden iste paranı:) ama sorumsuzluk konusuna girceksen de, sana tavsiye evlenirseniz parasına el koy maaşı alır almaz:) bence kötü etkilemez pek
24 Kasım 2006 23:31
amylee
ben ce söz konusu para aldığın maaşın yarısıysa ve ay sonuna kadra parasız kalıcaksan parayı geri beklersin mecburen.beklemeyip napıcaksın
abbas demis ki:
Sen zaten o parayı geri bekliyorsan adam değilsin zira cinsiyet baabında da değilsin..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7755
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.