hımm zor soru , paranın karşılığında ne yapıyo peki istediğimizde ?
24 Kasım 2006 20:09
koray
sevgiliye verilen para borç olarak verilmezki.hem parası yosa başkasından mı alacak tabiki sevgilisinden alacak.Hatta verilen para yetmemişse daha da verilir
24 Kasım 2006 20:10
seko'o
niye verilmesinki sonucta güvenmesen sevgili olmazsın hem sevgililer arasında paranın önemi olmaması lazım eğer borç alıp da bilerek, sırf senden bişiler koparmak için vermiyosa suclu yine sensindir sevgili olarak sectiğin kişiyi iyi tanıyamamıssındır. verirdim ben :p
24 Kasım 2006 20:11
aleph
sevgili ile olan ilişkiye bağlı bence. eğer uzun süredir olan bir ilişki ise zaten malum sevgili de sizin paranızın bitmiş olmasına duyarsız kalmaz. yani bir şekilde problem çözülecektir. (aynı olasılık kısa süreli ilişkide sevgili bu sorunu önemserse de geçerli)
ama eğer uzun süreli bir ilişki değilse ve sevgilim parasız kalmamı önemsemiyorsa hata bendedir. bana göre olmayan ve bana değer vermeyen bir adamla birlikteyimdir. ayrılırım ve bir bardak da soğuk su içerim paranın üzerine. verdiğim paranın beni zor durumda bırakmasını umursamayan bir adamdan asla geri istemem parayı muhattap olamam düşünmesi bile iğrendirdi beni. neyse ki hiç başıma gelmedi böyle birşey.
24 Kasım 2006 20:12
amylee
aynen katılıyorum..
iksir demis ki:
ya ilkaya bak, hayret bişi:))) sevgiliye verilen para borç olmaz, sevgililer arasında paranın ayrımı yapılmaz, eğer olurda bir gün verirsem ne isterim ne de alırım, ama tercihim sevgilim benden para istemesin, nedeni maddiyat değil, o her konuda güçlü olsun....
24 Kasım 2006 20:12
amylee
vermek sorun değil arkadaşlar almak da öyle.ama bu ilişkinizi kötü etkilemez mi..parasız kalıyorsunuz onun sorumsuzluğu yüzünden..
24 Kasım 2006 20:13
iksir
nanik yapıo, napacak ki? bi de karsılık mı isteyeceksiniz? ask olsun:)
sharabı bırakan adam demis ki:
hımm zor soru , paranın karşılığında ne yapıyo peki istediğimizde ?
24 Kasım 2006 20:16
aleph
dedim ya zor duruma düştüğümde önemsemiyorsa zaten yanlış seçimdir. yere düştük üzerimizi silkeleyip devam edeceğiz yola. yaralarımızı sarıp ileriye bakacaz. ne yapılır ki böyle bir durumda başka.
24 Kasım 2006 20:16
e-pack(şiyine:))
benim param sevgilimin parasıdır onun parasıda benim olacagı icin kısacası ask sevgi paylasım oldugu icin borc die bişi yoktur sevgililer arasında.... ac kalırım gitmem bi yere bi sekilde bişiler yaparımmm =>
124 Kasım 2006 20:16
seko'o
iki sevgili arasında daha cok para konusulmaya başlanmıssa o ilişki bitmiş sayılır paranın cok önemi yok bence tamam onun sorumsuzluğu yüzünden parasız kalabilirsiniz ama isteyerek yapmıyosa yani onunda borcunu verecek kadar parası yoksa sorun olmamalı bence birbirlerini yine sevsinler yeter :p
24 Kasım 2006 20:19
koray
ne alakası var ya aynı şey senin başına gelse sende mi sorumsuz olacaktın???Sayın amylee??
24 Kasım 2006 20:20
amylee
millet benim sevgilim yokki böyle bişey yaşıyım yaa..konunu benle alaksı yok,merak ettim görüşleri sadece yapmayın ya ilk başlığımda :((
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7755
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.