gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - sevgilinize borç para verdiniz geri vermiyor
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
'' i l k o ''
'' i l k o ''
almasını biliriz

24 Kasım 2006 20:04  mesajın adresini al  
bad religion
bad religion
nedense ilk açılan başlıklar genelde sevgili... şeklinde oluyor..
(bkz: bu bir tesadüf olamaz)

24 Kasım 2006 20:08  mesajın adresini al  
iksir
iksir
ya ilkaya bak, hayret bişi:))) sevgiliye verilen para borç olmaz, sevgililer arasında paranın ayrımı yapılmaz, eğer olurda bir gün verirsem ne isterim ne de alırım, ama tercihim sevgilim benden para istemesin, nedeni maddiyat değil, o her konuda güçlü olsun....

24 Kasım 2006 20:09  mesajın adresini al  
dengesiz çay tabağı
dengesiz çay tabağı
borç verirken verdiğin parayı gözden çıkararak vereceksin... paran geri gelirse senindir gelmezsse zaten hiç senin olmamıştır . ehehehüheü:D

.:: sevgiliye kalbini vermişsen, borç verme.....:::. dünyaları veeeerr.:::.

%99 yok
%99 yok
hımm zor soru , paranın karşılığında ne yapıyo peki istediğimizde ?

koray
koray
sevgiliye verilen para borç olarak verilmezki.hem parası yosa başkasından mı alacak tabiki sevgilisinden alacak.Hatta verilen para yetmemişse daha da verilir

24 Kasım 2006 20:10  mesajın adresini al  
aleph
aleph
sevgili ile olan ilişkiye bağlı bence. eğer uzun süredir olan bir ilişki ise zaten malum sevgili de sizin paranızın bitmiş olmasına duyarsız kalmaz. yani bir şekilde problem çözülecektir. (aynı olasılık kısa süreli ilişkide sevgili bu sorunu önemserse de geçerli)

ama eğer uzun süreli bir ilişki değilse ve sevgilim parasız kalmamı önemsemiyorsa hata bendedir. bana göre olmayan ve bana değer vermeyen bir adamla birlikteyimdir. ayrılırım ve bir bardak da soğuk su içerim paranın üzerine. verdiğim paranın beni zor durumda bırakmasını umursamayan bir adamdan asla geri istemem parayı muhattap olamam düşünmesi bile iğrendirdi beni. neyse ki hiç başıma gelmedi böyle birşey.

24 Kasım 2006 20:12  mesajın adresini al  
iksir
iksir

nanik yapıo, napacak ki? bi de karsılık mı isteyeceksiniz? ask olsun:)

sharabı bırakan adam demis ki:

hımm zor soru , paranın karşılığında ne yapıyo peki istediğimizde ?

24 Kasım 2006 20:16  mesajın adresini al  
aleph
aleph
dedim ya zor duruma düştüğümde önemsemiyorsa zaten yanlış seçimdir. yere düştük üzerimizi silkeleyip devam edeceğiz yola. yaralarımızı sarıp ileriye bakacaz. ne yapılır ki böyle bir durumda başka.

24 Kasım 2006 20:16  mesajın adresini al  
e-pack(şiyine:))
e-pack(şiyine:))
benim param sevgilimin parasıdır onun parasıda benim olacagı icin kısacası ask sevgi paylasım oldugu icin borc die bişi yoktur sevgililer arasında.... ac kalırım gitmem bi yere bi sekilde bişiler yaparımmm =>

1 defa alkışlanmış (1)  24 Kasım 2006 20:16  mesajın adresini al  
koray
koray
ne alakası var ya aynı şey senin başına gelse sende mi sorumsuz olacaktın???Sayın amylee??

24 Kasım 2006 20:20  mesajın adresini al  
koray
koray
ya başlık iiçin niye üzülüyorsunkı bak ne güzel yazıyoruz kale alıp!!aramızda başlıklarında hiç yazı olmayan arkadaşlar:))

24 Kasım 2006 20:37  mesajın adresini al  
koray
koray
var:):)

24 Kasım 2006 20:38  mesajın adresini al  
yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
o zaman dikkat ette, emi-li-vermeyesin..

24 Kasım 2006 20:46  mesajın adresini al  
mona roza
mona roza
bende oha demek istedim:S

24 Kasım 2006 21:38  mesajın adresini al  
damla
damla
veresin cnm onun bildiği şey.sevdiğim insanla aramda paranın lafı olmaz.

24 Kasım 2006 21:46  mesajın adresini al  
apolloed
apolloed
çok mühim mesele hakkatten..

24 Kasım 2006 22:03  mesajın adresini al  
utanmaz'adam'
utanmaz'adam'
verdiğim parayı düşürmüş sayarım.geri verse de kabul etmem.

24 Kasım 2006 22:18  mesajın adresini al  
no pasaran
no pasaran
sevgililik dereceside onemli burada paranın lafı olmaz ama 2günlük adamada hibe etmek çok akıllıca gelmiyo bana. yoksa canım feda:)

24 Kasım 2006 22:32  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
sevgiliye borç mu verilir ya allasen bunun için mi uraşıodun mesaj atmaya:P bi kere senin varsa aranızda, buna ilişki denmez. Ayrıca böle bi durum varsa sen parasız kaldıysan ona verdiğin için ayrıl eski sevgiliden iste paranı:) ama sorumsuzluk konusuna girceksen de, sana tavsiye evlenirseniz parasına el koy maaşı alır almaz:) bence kötü etkilemez pek

24 Kasım 2006 22:40  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008