ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > ersan ilyasova
nbadeki turkler milwaukee bucks ersan ilyasova nba
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

kretzsche
kretzsche

ersan bu sene ne kadar geliştirme gösterecek merakla bekliyorum

diğer iki NBAli oyuncumuzu artık pek takip etmiyorum, tat almıyorum. hidayet umutsuz vaka.. mehmet okur iyi, utah jazz da süper başlangıç yaptı ama all star falan olur mu ki bilmiyorum.. olursa tekrar heyecanla izleyebilirim sanırım

neyse, ersan'a dönelim

henüz ilk sezonu ve 10-11 maç oynandı ama son maçlarda ilk 5 çıkma fırsatı buldu... sakatlıklar sayesinde. .. iyi bir fırsat valla değerlendirse keşke.. erkenden tecrübe kazanıyor..

yorumlarınızı alalım.. maçlar ilerledikçe ersan hakkında yeni yeni yorumlar alalım... ersan'ı takip edelim.. falan filan başlığı bu...
 1   23 Kasım 2006 22:43   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ek olarak;

3   23 Kasım 2006 22:44   mesajın adresini al  

mali
mali
valla videoyu 5 kere izleyip anca yorum yazabildim, o yaptıkları neydi ole yaa,doyamadm valla, gaza geldim bende :)) ersan da mütiş bi gelecek var bence, buldugu fırsatları ii degerlendirip, biraz da tecrube kazandıktan sonra, bi nba yıldızı olacagından hiç şüpem yok...

hido'den bende pek keyif alamıorm artk,
ama memo ve utah bu sene harika gidio, işalah memo all-star olur, utah da konferans finallerine kalır...
23 Kasım 2006 22:53   mesajın adresini al  

ahmeath
ahmeath
erssaaaannnn iiilllyasovaa....tüylerim diken diken oldu:) som hareket kopardı yine beni...yolu acık olsun bu adamın
23 Kasım 2006 23:19   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
yolu açık bu çocuğun ,çok güzel günler onu ve bizi bekliyor..
23 Kasım 2006 23:35   mesajın adresini al  

cenk_arkan1905
cenk_arkan1905
tek kelimeyle müthiş yaaa
23 Kasım 2006 23:38   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ersan'ın yaşı da muallakta.. 87li mi alalım 84lü mü?

pozitif mi söyledin negatif mi merak ettim?

hidayeti övdüysen eğer..> hidayet hiçbir zaman yıldız olamadı bence..
ersanı övdüysen eğer..> hidayet gençken çok iyiydi.. ersan da henüz pek bişey başarmış değil bence

mutedil dalgalı demis ki:

hidayet'in ersan'ın yaşında neler yaptığını biliyor musunuz?

24 Kasım 2006 00:15   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
Hidayet'in birçok şey başardığı bir gerçek

Belki ondan önce NBA'e giden ve orada tutunan başkaları olmadığı için bocaladı, kendisine düzgün bir rol biçemedi, olabileceği kadar olamadı. Yani en başından beri sadece bir şutor olsaydı, "büyük yıldız olacak" denmeseydi Hidayet eleştirilmez şu anki haliyle kabul edilirdi belki. Fakat senin dediğin başarıları genç yaşında kazandıktan sonra bir türlü ilerleyemedi. Sanki basketbol zekası düşük, veya karakterinde bir eziklik var bilemiyorum.

Ersan'a bakarsak, o Avrupa'da yıldız olup NBA'e gitmedi evet, fakat NBA'de yıldızlaşan birçok Avrupalı da NBA'de pişip oranın stiliyle kendini geliştirdi. Bu yüzden belki Ersan "avrupalı" veya "türk" mantalitesinin götürülerinden sıyrılıp gerçek bir NBA yıldızı olabilir?

Yani ben milli maçlardaki soğukkanlı yüz ifadesini bile diğer oyunculardan farklı buldum Ersan'ın. Kimbilir Development League belki de EuroLeuague'den daha çok şey katmıştır ona uzun vadede.. Bekleyip göreceğiz. Umarım sakatlıklar önünü kesmez..
24 Kasım 2006 00:38   mesajın adresini al  

tbc
tbc
çok başarılı olabileceğine inandığım biri.. fakat ben estetik meraklısı biri olarak onda bu ışığı göremiyorum.. yani bir carter, bir mcgrady, bir bryant... bizden neden böyle adamlar çıkmasın ki? ben yine de bekliyorum.. oha naaptın sen diyenlere de:
neden olmasın? neyimiz eksik?
tarzında gaz cümlelerle cevap veririm..
24 Kasım 2006 02:01   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
hadi lan ordan :)

ao demis ki:

yani bir carter, bir mcgrady, bir bryant... bizden neden böyle adamlar çıkmasın ki? ben yine de bekliyorum.. oha naaptın sen diyenlere de:
neden olmasın? neyimiz eksik?
tarzında gaz cümlelerle cevap veririm..

24 Kasım 2006 02:21   mesajın adresini al  

tbc
tbc
olm ben süper oynuyorum.. olayı oraya getiricem.. az dur.. hehe..
24 Kasım 2006 03:39   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
neyimiz eksik?

o saydığın adamların fiziksel yapısı bizden farklı.. o saydığın tarzda avrupalı bir adam örnek verebilir misin? böyle uçan kaçan smaçlar basan? yok maalesef..

bi ginobili çıktı aradan ona da beyaz zenci falan diyorlardı zaten..
24 Kasım 2006 11:33   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008