ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ersan bu sene ne kadar geliştirme gösterecek merakla bekliyorum
diğer iki NBAli oyuncumuzu artık pek takip etmiyorum, tat almıyorum. hidayet umutsuz vaka.. mehmet okur iyi, utah jazz da süper başlangıç yaptı ama all star falan olur mu ki bilmiyorum.. olursa tekrar heyecanla izleyebilirim sanırım
neyse, ersan'a dönelim
henüz ilk sezonu ve 10-11 maç oynandı ama son maçlarda ilk 5 çıkma fırsatı buldu... sakatlıklar sayesinde. .. iyi bir fırsat valla değerlendirse keşke.. erkenden tecrübe kazanıyor..
yorumlarınızı alalım.. maçlar ilerledikçe ersan hakkında yeni yeni yorumlar alalım... ersan'ı takip edelim.. falan filan başlığı bu...
123 Kasım 2006 22:43
kretzsche
ek olarak;
323 Kasım 2006 22:44
mali
valla videoyu 5 kere izleyip anca yorum yazabildim, o yaptıkları neydi ole yaa,doyamadm valla, gaza geldim bende :)) ersan da mütiş bi gelecek var bence, buldugu fırsatları ii degerlendirip, biraz da tecrube kazandıktan sonra, bi nba yıldızı olacagından hiç şüpem yok...
hido'den bende pek keyif alamıorm artk,
ama memo ve utah bu sene harika gidio, işalah memo all-star olur, utah da konferans finallerine kalır...
23 Kasım 2006 22:53
ahmeath
erssaaaannnn iiilllyasovaa....tüylerim diken diken oldu:) som hareket kopardı yine beni...yolu acık olsun bu adamın
23 Kasım 2006 23:19
üstteki
yolu açık bu çocuğun ,çok güzel günler onu ve bizi bekliyor..
23 Kasım 2006 23:35
cenk_arkan1905
tek kelimeyle müthiş yaaa
23 Kasım 2006 23:38
kretzsche
ersan'ın yaşı da muallakta.. 87li mi alalım 84lü mü?
pozitif mi söyledin negatif mi merak ettim?
hidayeti övdüysen eğer..> hidayet hiçbir zaman yıldız olamadı bence..
ersanı övdüysen eğer..> hidayet gençken çok iyiydi.. ersan da henüz pek bişey başarmış değil bence
Belki ondan önce NBA'e giden ve orada tutunan başkaları olmadığı için bocaladı, kendisine düzgün bir rol biçemedi, olabileceği kadar olamadı. Yani en başından beri sadece bir şutor olsaydı, "büyük yıldız olacak" denmeseydi Hidayet eleştirilmez şu anki haliyle kabul edilirdi belki. Fakat senin dediğin başarıları genç yaşında kazandıktan sonra bir türlü ilerleyemedi. Sanki basketbol zekası düşük, veya karakterinde bir eziklik var bilemiyorum.
Ersan'a bakarsak, o Avrupa'da yıldız olup NBA'e gitmedi evet, fakat NBA'de yıldızlaşan birçok Avrupalı da NBA'de pişip oranın stiliyle kendini geliştirdi. Bu yüzden belki Ersan "avrupalı" veya "türk" mantalitesinin götürülerinden sıyrılıp gerçek bir NBA yıldızı olabilir?
Yani ben milli maçlardaki soğukkanlı yüz ifadesini bile diğer oyunculardan farklı buldum Ersan'ın. Kimbilir Development League belki de EuroLeuague'den daha çok şey katmıştır ona uzun vadede.. Bekleyip göreceğiz. Umarım sakatlıklar önünü kesmez..
24 Kasım 2006 00:38
tbc
çok başarılı olabileceğine inandığım biri.. fakat ben estetik meraklısı biri olarak onda bu ışığı göremiyorum.. yani bir carter, bir mcgrady, bir bryant... bizden neden böyle adamlar çıkmasın ki? ben yine de bekliyorum.. oha naaptın sen diyenlere de:
neden olmasın? neyimiz eksik?
tarzında gaz cümlelerle cevap veririm..
24 Kasım 2006 02:01
üstteki
hadi lan ordan :)
ao demis ki:
yani bir carter, bir mcgrady, bir bryant... bizden neden böyle adamlar çıkmasın ki? ben yine de bekliyorum.. oha naaptın sen diyenlere de:
neden olmasın? neyimiz eksik?
tarzında gaz cümlelerle cevap veririm..
24 Kasım 2006 02:21
tbc
olm ben süper oynuyorum.. olayı oraya getiricem.. az dur.. hehe..
24 Kasım 2006 03:39
kretzsche
neyimiz eksik?
o saydığın adamların fiziksel yapısı bizden farklı.. o saydığın tarzda avrupalı bir adam örnek verebilir misin? böyle uçan kaçan smaçlar basan? yok maalesef..
bi ginobili çıktı aradan ona da beyaz zenci falan diyorlardı zaten..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7735
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.