ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  resim-grafik-video  RTE'nin Ulusa Serzenişleri (Kanaltürk)

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

comandante
comandante
üslubu da espri de zihniyette dört dörtlük. Zaten Kanaltürk'ü severek ve beğenerek izliyordum. Artık Anahaberleri iple çekeceğim.
~ 646 gün   mesajın adresini al  

tasarı geometri
tasarı geometri
Bu saatten sonra kimseye ahlak, saygı ,değer bilme , ne yaparsa yapsın insanı insan olmasından ötürü sevme dersleri vericek değilim...

Ne haliniz varsa görün. Banane yaa....

mali
mali
mütiş :))

kretzsche
kretzsche
videolarda bir terbiyesizlik veya saygısızlık göremiyorum
~ 645 gün   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
bence de hic devam etme, iyice battin zaten.

insani insan olmasindan oturu sevmeyle, basbakanin mizahini yapmanin en ufak bir alakasi varsa ben daha fazla konusmayayim.

tasarı geometri demis ki:

Bu saatten sonra kimseye ahlak, saygı ,değer bilme , ne yaparsa yapsın insanı insan olmasından ötürü sevme dersleri vericek değilim...

Ne haliniz varsa görün. Banane yaa....

2   ~ 645 gün   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
olmayabilirdi şayet söz konusu olan askerlik arkadaşımız olsa idi.nitekim kendisi askerlik arkadaşımız değildir , başbakandır.
belkide ben yanlış düşünüyorumdur.edebin çizgilerini yanlış öğrenmişimdir , öğretilmişimdir.
amcama saygı duyarım ve ona , bana öğretildiği şekilde davranırım.lafını bölmem , söz vermedikçe konuşmam , dalga geçmem , yanında yatmam , ayayağımı uzatmam sigara içmem , itiraz etmem , karşılık vermem , yüksek sesle konuşmam , rahatsız etmem.ama bunu ona saygıyı hakettiği için yada çok kültürlü bir insan olduğu için yada hiç hata yapmadığı için yada eleştirilecek hiç bir yanı olmadığı için yapmam.tek sebebim "amcalık makamı".hürmeti , saygıyı amcamın şahsına değil makamına gösteririm.aynı şeyi yaşça benden büyük insanlara da yaparım.yine saygımın sebebi "büyüklük makamı".sahıslara saygı duymak zorunda değiliz ama makama saygı duymak ile mükellefiz.
şimdi herkes şapkasını önüne koysun ve bu görüntülerde yapılan rte taklidini , amcasına , teyzesine yada sokaktan geçen birisine kendisinin yaptığını düşünsün.edep sınırları içinde mi , değil mi ancak o zaman anlarız.

NOT:ama gerçekten komik olmuş.hakkını vermek lazım.
~ 645 gün   mesajın adresini al  

kronik vaka
kronik vaka
açıkcası ben objektif olarak düşündüğümde bu animasyonlarda bir saygısızlık göremedim:S gerçekten de rte nin dediklerini sadece daha komik bir şekle sokup "hiciv" yapmışlar. eğer saygı diyorsak makamı ne olursa olsun rte nin bu ülkede kendisinden yaşça büyük insanlara ananı da al git lan burdan dediğini hepimiz biliyoruz. bence biraz da ters açıdan baksak daha iyi olur..
 1   ~ 645 gün   mesajın adresini al  

bravado
bravado

her zman makama bı saygı makama bır hurmet ıle buyuduk yerı geldı sınıfta ogretmenın soyledıgı sacma seylerı saygı yuzunden yuttuk ogretmene ters cıkılmaz saygı var dıye sustuk sureklı ve ne oldu suan cok ıyı bır konumdayız dımı?!?yanı saygı olmalı tamam ama bır yere kadar...elestırı de sarttır kı elestırılen ınsan hatasını gorup duzeltme yoluna gıdebılmelıdır (ama bu konuda bu gecerlı mı pek bilemicem RTE için!!!)
ayrıca videolarda ben de bir saygısızlık unsuru göremedim yani RTE için penguen de yapılan hayvanlarla ilgili karikatürü bilirsiniz belki o karikatür yuzunden penguen mahkemeye verıldı ve sonuc olarak ne oldu umarım onu da bılıyorsunuzdur..."eleştiriye biraz daha açık olun bu sadece bir mizahdır" uyarısı geldı ve penguen davayı kazandı...
ayrıca sızın amcanıza ya da teyzenıze yapılsa demıssın tamam saygım vardır ama dedıgım gıbı bı yere kadar eger amcam veya teyzem de sorumluluklarını yerıne getıremedıgı bır ısın basına gecıp muhatapları ıle makamlarına uygun ve gercekten saygı sınırları ıcınde konusmuyorlarsa amcama da teyzeme de yapabılırler boyle bır eleştiriyi ki tekrar ediyorum ben bu video da bir saygısızlık unsuru göremedim.

halid e.a. demis ki:

olmayabilirdi şayet söz konusu olan askerlik arkadaşımız olsa idi.nitekim kendisi askerlik arkadaşımız değildir , başbakandır.
belkide ben yanlış düşünüyorumdur.edebin çizgilerini yanlış öğrenmişimdir , öğretilmişimdir.
amcama saygı duyarım ve ona , bana öğretildiği şekilde davranırım.lafını bölmem , söz vermedikçe konuşmam , dalga geçmem , yanında yatmam , ayayağımı uzatmam sigara içmem , itiraz etmem , karşılık vermem , yüksek sesle konuşmam , rahatsız etmem.ama bunu ona saygıyı hakettiği için yada çok kültürlü bir insan olduğu için yada hiç hata yapmadığı için yada eleştirilecek hiç bir yanı olmadığı için yapmam.tek sebebim "amcalık makamı".hürmeti , saygıyı amcamın şahsına değil makamına gösteririm.aynı şeyi yaşça benden büyük insanlara da yaparım.yine saygımın sebebi "büyüklük makamı".sahıslara saygı duymak zorunda değiliz ama makama saygı duymak ile mükellefiz.
şimdi herkes şapkasını önüne koysun ve bu görüntülerde yapılan rte taklidini , amcasına , teyzesine yada sokaktan geçen birisine kendisinin yaptığını düşünsün.edep sınırları içinde mi , değil mi ancak o zaman anlarız.

1   ~ 643 gün   mesajın adresini al  

halid e.a.&
halid e.a.&
ben günlük takip ediyorum.hoşuma da gitmiyor değil.ama ben bu şekilde kimseyi eleştiremem.bu eleştiri değil dalga geçmek alay etmek.siz üniversite okuyan insanlarsınız eleştiri ile alay arasında ki farkı bilirsiniz.
~ 643 gün   mesajın adresini al  

bravado
bravado

emınım sen de "dalga gecmek"le "hiciv" arasındakı farkı bılırsın...

halid e.a. demis ki:

ben günlük takip ediyorum.hoşuma da gitmiyor değil.ama ben bu şekilde kimseyi eleştiremem.bu eleştiri değil dalga geçmek alay etmek.siz üniversite okuyan insanlarsınız eleştiri ile alay arasında ki farkı bilirsiniz.

unknown artist!
unknown artist!
kanaltürk e bravo.Penguen tadında,cok basarılı ve cesur.tebrikler!

tasarı geometri
tasarı geometri
benimde söylemek, anlatmak istediklerim bunlardı ama üslubum biraz yanlıştı sanırım,,, Ben arkadaşıma katılıyorum... Hiciv yapılır, ama arkadaşını eleştirmek için yaptığın hicivi gidipte annene babana yapamassın gerçektende... biraz daha üsturuplu olmak lazım.

halid e.a. demis ki:

~ 642 gün   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Buyrun 4.sünü Fırından yeni çıktı Taze taze :D

halid e.a.&
halid e.a.&

bravado demis ki:

emınım sen de "dalga gecmek"le "hiciv" arasındakı farkı bılırsın...

git rektöre böle bi hiciv yap da görelim anlayışlarını.

denizhan
denizhan
eheh super firat
koy bunlari hep unutma :)

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008