| |
dogujan
|
gece bi güzel içilir ne çalışması
|
|
~ 639 gün
|
|
| |
yitük
|
neden biliyon mu :) işini son güne bırakırsan iyi çalışıyon sabaha kadar :)
|
|
~ 639 gün
|
|
| |
m_oonchil_d
|
neden gece çalismak daa i çünkü genelde ders çal1sma hep son ana birakilir öle oluncada geceye kalir zaten gecede daa ii olur çünkü çalistiklarini beyin sen uyurken tekrar eder ve onlari anlamis bi sekilde uyanirsin sabah
|
|
~ 639 gün
|
|
| |
memeth değil tohunç
|
yusuf enerjisi tavan yapıo da ondan gece çalışıoz :P
|
|
~ 639 gün
|
|
| |
non
|
bence gece hiç ii çalışılmıo ben hep kendimi kandırıorum bu gece sabahlıycam die ama sonunda uykuma yenik düşüorum:)
|
|
~ 639 gün
|
|
| |
dogujan
|
sabaha kadar tv izliyon dimi gökçhe
|
|
~ 639 gün
|
|
| |
ne alaaka
|
yalan o. ders calismayi erteliycek en guzel saatlerdir cunku gunun bittigi saatlerdir. mesela sabah kalktin pazar gunu diceksin ki '' ben gunduz calisamiyom gece caliscam'' dicen ohhh butun pazar senin. gene yatcan biraz uyucan kahvaltini yapcan disari cikcan taaaaaaaa gece gelcen caliscan ...
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
gizzzem
|
çevrende sürekli dolanan birileri yoktur...gece konsantre daha iyi sağlanır... alternatif program sayısı da (en azından benim hayatım için) azdır....
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
memeth değil tohunç
|
hiç gündüz çalışmadım nası bişi :D
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
**mephisto** ®
|
son gune braktiim icin :(
simdi de calisiom......
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
palindrom
|
O saatte ne izleyebileceğin bir dizi ne de konuşabileceğin biri olmadığı için bi de elinde çayın kahven varsa (uyku isimli canavarı yenebilmek için:)),mükemmel bir çalışma zamanıdır...ama genelde en verimli olduğu zamanlar sınava 7-8 saat kala olan bölümleridir ki insanın beyni hiç bu kadar hızlı algılayamaz herhalde bişeyi:P
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
denizhan
|
gece gunduz fark etmiyo
ortakantin varsa ders calisilmiyo
:)
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
memeth değil tohunç
|
bi yandan bilgisayar açık ders çalışcağına git seymenler parkında sıcak çukulata iç :) şuan çok feci aklımda olan bişi bu ben de çalışamıorum hehe
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
tebessümüklü-t & t
|
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
hakan dinçer
|
kısmet..
varyok demis ki:
eğer yurtta kalıyosan sessizlik diye bişi yok orda :D
|
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
necrotune
|
kralın kızı demis ki:
yatmadan önce çalışılan bilgiler akılda daha fazla kalıyomuş... (araştırmalara göre)
|
biz hiç uyuyamıyoruz ki.. (:
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
e.n.a.
|
sizi meşgul edevek birşey ya da biri kalmıyor o saatte de o yüzden.sessiz sakin tamamen kendi başınasınız süper
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
paranoyak
|
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
polater
|
ben gece hiç çalısamam. En iyi çalıstıgım saatler sabah saat 10'dan sonraki kısımdır.
|
|
~ 638 gün
|
|
| |
asliii
|
suan saat sabahin 5 i oluyor ve ben calisiyorum gece daha cok konsantre oluyorsun ne arayan var ne soran ohh sessizlik super ondan dolayi gece calismayi daha cok seviyorum tab iyarina halim ne olur bilmiyorum :))
|
|
~ 637 gün
|
|
| |