bence de gece en iyisi..gündüz aklım dışarıya gidebiliyor çıksam mı diye..gece sessiz, kafanı topluyosun..
21 Kasım 2006 22:44
miral
bizim burda bir ay öncesinden pek çalışan olmadıgı için bir gece öncesinden çalışmak daha çok kabul görüyo hem arkadaşın dediği gibi bu öğrencinin geleneklerindendir...
yarın 9.25te sınavım var daha açmadım notun ilk sayfasını :P
21 Kasım 2006 22:59
yavruş :)dişikartal
aaboowww war yok abartmışınnnnn
21 Kasım 2006 23:00
ender23
ya en güzel harekettir zaten ozamana kadar çalışmamaış olan bizler nasılsa bundan sonrada bişey olmaz demek ve çalışmamaya devam etmek için son akşamı seçeriz ( yarın sabah sınavım var görüldüğü üzere takılıyorum:)))
21 Kasım 2006 23:06
rlc
ben sabah 3-4gibi başlarım çalışmaya benim kafam o saatlerde çalışıyo
1.sıçılacaı kesin olan sınawdan sonra,kendini "sabahlara kadar ders çalıştım gene de olmadı" demek için yapılan bi davranış :D
2. çaresizliğin göstergesi
3.mazoşizm
gibi anlamları mevcut :P
121 Kasım 2006 23:13
3daysofpeaceandmusic
dersi derste dinleyelim dinlemeyenleri dinletelim yeri gogu inletelim hey hey en buyuk fener cimbom beştaş eft !!
21 Kasım 2006 23:21
eldridge
sessizlik :)
21 Kasım 2006 23:33
raven
bi mimarlık öğrencisiysen ve projelerin ztn asla bitmeyeceğini düşünüoosan gece başlarsın ztn gece uzundur gündüz de takılırsın(gece sıkışmayı göze alarak)
bir de ben kesinlikte bütün tasarım denen o zamazingoları gece yapabiliorm daha rahat oluoo bişiler üretmek :)))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7691
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.