çünkü misafir gelmez kendi açımdan sölüyorum öğrenci evi deil sanki cafe bizim ev de :(
10 Haziran 2007 00:41
mallory knox..
gece daha rahat mı çalışılır bilemem ama akıl daha çok kalıomuş bu dooru..çünküü beyin uyurken o bilgileri tekrar ediomuşş..öleymş yanee..
10 Haziran 2007 01:11
betüşşş
son okuduğum kitap: sadece aptallar 8saat uyur
sırf bu lanet kitap yüzünden uyumuyorum
ama ilginçtirki derste çalışmıorum:)
10 Haziran 2007 03:01
hero83
gece daha serin:):)
10 Haziran 2007 11:41
eterlielbisemudguard
sınav haftası gece hayatına akmadığın :p için boş boş geçmesindense ders çalışayım dersinde ondan...
10 Haziran 2007 12:22
supergg
yurttaki sinir oda arkadaşını ışıkları sonuna kadar açıp daha da sinir etmek için yapılabilir mesela ben yaptımm gayet de iyi sonuç aldım =D
16 Haziran 2007 19:37
koko'n rock
hadi gel muhhabet edelim boşver dersi deyip aklını çelmek isteyen arkadaşlar uyuduğu için daha iyi..test ettim onayladım :p
17 Haziran 2007 12:38
lethe in black
sabah çaLIşmazsIn bütün gün gezeresin boş vakitte bişe yapmazsIn sonra geceLeri ders çaLIşIr sabahLara kadar ders çaLIştIm yaaa dersin haLbuki yumurta g.te dayanmaktan öteye geçmiştir..
17 Haziran 2007 13:14
bloodlust
dakka 90 da gol atma çabalarıdır bilhassa sınavdan bi gece önce çalışılıyosa..
17 Haziran 2007 17:36
erener
calismak ve uyumak arasında kalınan ikilem içerisinde kendinizi kitaplara ve notlara vermek tabiki hoş değil. Ne güzel mışıl mışıl uyumak varkene niye gecenin bir vakti çalışmak.... Yaw bu öğrenciliğin doğası bence.
Son dakika golünün peşinden koşmak.... (Her zaman şanslı olmasakta.:D)
Şimdi anlıyorum. O gece uyumayıp ders çalışma seansları aslında öğrenciliğin tuzu biberiymiş be. :D
17 Haziran 2007 18:03
veela
hhavasından heralde...proficiency zamanı sabah uyuyup gece çalışmıştım işe yaradı
1 Temmuz 2007 23:59
boo
yumurtanın bi tarafa gelmesine az kalmıştır da ondan istersen çalışma
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7691
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.