ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > neden gece daha iyi ders çalışılır

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

işsiz varyok©
işsiz varyok©
veya çalışılır mı :D kocaman gündüz varken neden gece tercih edilir??? hem de sınavdan önceki gün, uykusuz kalmak pahasına... hele bi de sınav erken saatteyse...
21 Kasım 2006 22:32   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Sessizluk sessizluk
21 Kasım 2006 22:33   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
eğer yurtta kalıyosan sessizlik diye bişi yok orda :D
21 Kasım 2006 22:34   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
bilgiler taze cunku
21 Kasım 2006 22:35   mesajın adresini al  

miral
miral
ya hocam ben hala çözemedim ama rekor bende galiba geçen sene finallerde tam 84 saat yatmadım sonrada iki gün kalkmadım :):):)
21 Kasım 2006 22:36   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
gündüz yapacak çok daha iyi şeyler vardır çünkü
 1   21 Kasım 2006 22:37   mesajın adresini al  

arozzy
arozzy
eskiden olsa sabaha kadar calısıp hazır bilgiler taze iken sınava girmek ii olurdu derdim ama simdi patlayan bu kadar sınavdan sonra sadece tehlikeli bir yaklasım diyorum :D
21 Kasım 2006 22:37   mesajın adresini al  

gezegen
gezegen
Sınav akşamı sabaha kadar uyumamak ve ders çalışmak öğrenciliğin şanındandır. Biz bunu artık bir tür Ritüel, gelenek, örf olarak algılıyoruz!!
 2   21 Kasım 2006 22:38   mesajın adresini al  

çutee-libertine-
çutee-libertine-
çünkü insanın en azından benim tutuşması gerekiyo calısması için..yoksa hep daha zaman var diyip oyalanıyosun..son gece tutuşunca gayet verimli çalısıyorm:)
21 Kasım 2006 22:40   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
yok ben hayatta çalışamma gecee uykum tatlı binimm gündüzz çalışcam en 12 de kapanıo o kitaplarr=) yatağaa atlanıoo mışıl mışıl uyunuo sabah göz atılıo we sınawa girilioo=) taybikii benn ders çalışmaya 1 ay önceden başaldığım için öle sabahlamak gibi merasimim olmadıı bi keree konuşmaktan 3 e kdr kalmıştıkk:D
21 Kasım 2006 22:40   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
çalışmanın üstüne kesinlikle uyumak lazımdır ama tecrübelerimden biliyorum, kafaya daha iyi giriyo çalışılanm şeyler. gece çalışmanın tadı başka be :D
21 Kasım 2006 22:42   mesajın adresini al  

a
a
gece başlayıp bitmeyeceğini anlayınca çıkmış sorulara yönelmek... onları da yapamadığını görünce bu saatten sonra bu şemsiye kurcalanmaz deyip yatmak....
 2   21 Kasım 2006 22:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008