ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
sevmek gibi geliyordu her şey,
sevmek gibi gidiyordu kadın
adının anlattığı,canın teni yakmasıydı,
bir bulut evet ama aslolan
bulutun suyu yağmasaydı...
bir insanı sevmekle başlıyordu her şey
ve boşanmak için
en az iki şahit gerekiyordu
(1) 21 Kasım 2006 18:23
yasin altunkaynak
Tüm şehir ağladı sen gittin diye
Mecbur musun hep en uzağa gitmeye
serbest çağrışım..
21 Kasım 2006 18:36
eğer birine aşıksam ve onun yanında mutluysam bu ilişkinin sadece 1 hafta süreceğini bilsem bile giderdim... herşeyi bırakıp giderdim...pişman da olmazdım. o bir hafta da belki de bir daha hayatım boyunca olamayacağım kadar mutlu olma ihtimalim çok fazla çnk...
21 Kasım 2006 19:57
timmy
birini kaybetmekle başladı herşey
(1) 21 Kasım 2006 20:43
kıyısız deniz
her şey birdenbire oldu :)
21 Kasım 2006 22:07
comandante
kudra demis ki:
her şey birdenbire oldu :)
ben masumum hakim bey.
21 Kasım 2006 22:08
@ysee
her gidiş bi kaybediştir!!bitmeye yüz tutmuş bi ilşki veya çıkmazda olan bi ilşki sadece acı werir!!
21 Kasım 2006 22:29
~balım~
birini sevmekle başladı her sey
suya yagmurun karısması gibi
aşk adına veriim sözlerin
kendi kendime terk edilişi gibi
birine aşık olmak gibiydi
seni en güzel şarkılara aktarışım
bir çağrışım yüreğimdeki
sana duydugum başkalaşım
birini sevmekle başladı her şey
senle anlam kazandı onca yaşım
ve bundan sonra ki hayatım
seni kaybetmemek için savaşım....
son bir dkda yazılmış naçizaane bir şiirdir
(1) 21 Kasım 2006 22:54
butterfly...
ofekin_ demis ki:
gelecekte kaybetcegin biri için gelecegini kaybetme
ve her gerçek sevgi gibi sonsuza dek sürdü bir şekilde
22 Kasım 2006 08:11
~balım~
birini sevmekle de bitti hayatım
22 Kasım 2006 15:31
~balım~
birini sevmekle başlıyordu
biterken ümitlerim kendimi kaybettiğim terk edişlerde
hayatıma girdin sen şimdi yeniden başlarken sevmeye
gönlüme esti ılık bir sam yeli
aşkmıydı adı sevgi mi yoksa kendinden fazla bir insanı düşünmek mi
çerçevelere sığıdıramadım gözlerindeki ümidi
rengi soluk acıydı hayatımın şimdi puslu bir gri
şimdi senle başlayacak mıydı sevgiler
şimdi senle yeniden sevebilme ümidi
bir seni sevmekle başlayacaktı kalbim
anlarmısın bilmem...
01,01,2007 16,35
1 Ocak 2007 16:39 ~ 1 Ocak 2007 17:18
gorizont
aslında hersey birini sevmekle başladı...
sonra herseyin çok güzel gittiği bir anda terketti...
nedenini çok çok sonradan çözdüm, babası ile olan ilişkilerini anlattıyordu birisnde ve dikkat etmemiştim ben oysaki buna,
Çocukluk günleri romantizminde babası ile olan ilişkisi yolunda gitmemiş ve tutkulu baba kız romantizmi hüzünlü ve acılı bitmişti. İşte bu kızda gülümsemesi dudaklarının kıvrımında kalakalmış aşk dalgını mutsuz büyük kızla dönüşmüştü maalesef. İlk sevgilisinin ihanetini, vefasızlığını hiçbir erişkin dönem aşkı unutturamamıştı ona.Hep o güvensizliği, vefasızlığı görmüş ve bir türlü bilememişti kimi ve neden aradığını.Babasının aşk ve nefret karışımı imgesi kafasının içerisinde bir yerde her yeni sevgilinin suratına yansıyarak onu ürkütürdü.Her şey yolunda giderken bile Sinderalla ürküntüsü ile ayakkabılarını arardı gece yarıları. Babası onu terk ettiğinden artık o terk eder olmuştu erkeklerini önceden. Zira İlk aşkı - babası ona sevmeyi değil sevmemeyi ve gerektiği zaman (!) terk etmeyi öğretmişti. Babasız aşklar böyledir işte.Ama aşkının peşinden koştururken dizlerinden ve ruhundan yaralanan o küçük kız, büyüdükçe yaraları kabuk bağlar ve her sevgili tekrar tekrar kanatırdı o yaraları sebebini anlamaksızın.
Dünyadaki tüm küçük Elektralar* babalarını belki de annelerini öldürecek kadar sevebilirler. Yeter ki babaları onların aşklarını öldürmesin. Babasız aşklar yaşamasınlar.
*Yunan trajedyasında babasına olan tutkulu aşkı nedeni ile annesini öldüren mitolojik kahraman.
bişeyler başladı birisini sevmekle ve herşey bitti yine birisini sevmekle
1 Ocak 2007 18:39
kısa pantolon
vala nasılsa herşeklde pişman olmaktan korkucaaz hayat hiç bişeklde aynı kalmıyo herşey değişio ozaman koca bi şehri arkanda bırakıyor olmak çokta önemli olmamalı...
1 Ocak 2007 19:45
özcartman
koca bi şehri arkada bırakabilmek değil bence zor olan.arkada bırakamamak.
1 Ocak 2007 21:25
aslan67
sevmeden de olmuyor arkadaş,bir yerden başlamak,hayata tutunmak lazım:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7687
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!