bahçeli örtmenler evini ara sor yer varmı die varsa sorun çıkarmaslar alırlar senii
20 Kasım 2006 20:27
manas
baba 10 ytlye otel biliyom ben altındağ belediyenin hemen arkası...kızılaydan yürü hacettepe tıbba kadar ...sor millete yolu gösterirler..tıpın ordan da kime sorsan gösterirler o otelleri..benim iki arkadaş kalmıştı orda bir gece...
20 Kasım 2006 20:33
gregory house
cık aradım almıyolar..
20 Kasım 2006 20:33
manas
sen benim dediğim otele git hacettepe tıpın hemen arkası 10 ytlye kalmıştı arkadaşlar geçen dönem...
20 Kasım 2006 20:38
utanmaz'adam'
anaaaaaaaa ankaralılara bak hiç biri ortada yok yazık be adam ortadamı kalacak.evi olanlar oorenci evinde kalanlar yok mu yardım sever birisi ?
20 Kasım 2006 21:42
since1453
bize gel
20 Kasım 2006 21:45
bravado
gec kaldınız be adam cıktı netten...
20 Kasım 2006 22:00
mushroom
boyle de essegi saglam kazıga baglamandan baska sehire gelinir mi yav?
220 Kasım 2006 22:06
leylak
ankara kantin ayıp ettiniz onura kimsenin mi evi yok ya wallaa üzüldüm çocuğa ya
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7670
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.