| |
gregory house
|
arkadaşlar gün ve an itibariyle ankaradayım bu akşam yapacak bişeyim yok.. (satan arkadaslar yuzunden..) şu anda kızılay tarafındayım :) vizeleri veya baska engeli olmayanlarla bişeyler yapsak mesela :)
ha bide kalacak biyere de ihtiyacım var onerilerinize sonuna kadar acıgım saolun :)
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ben satmadım, artı sen telini nie kapadın? onay isticektim senden o kadar uraştım, sen kesin bişi demedin die ayırtmadım
hakiki onur demis ki:
arkadaşlar gün ve an itibariyle ankaradayım bu akşam yapacak bişeyim yok.. (satan arkadaslar yuzunden..) şu anda kızılay tarafındayım :) vizeleri veya baska engeli olmayanlarla bişeyler yapsak mesela :)
ha bide kalacak biyere de ihtiyacım var onerilerinize sonuna kadar acıgım saolun :)
|
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
ahmet altuğ
|
sen bitmişsin ordan garage yada if'e git açıksa orda sabaha kadar takıl al sana öneri :)
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
bravado
|
onur cok plansız programsız hareket edıyosun habersız ıs yapıyosun sonra sattınız dıyosun sımdı bu kadar kısa surede kım senle buluscak yanı yardımcı olmak ısteseler de olamıyorlar...
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
gregory house
|
abicim taner degil satan.. gayet haberi 1 haftadır olan 2 ayrı arkadasımdan bahsediyorum ben..
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
bravado
|
hmmm tamam o zman yanlıs anlamısım ozur dılerım ama bana da satıcı demıstın sen :P
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
gregory house
|
ehah sen konsere bile gelmedigin için satıcı dedim :)
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
manas
|
taner uraştı ben şahidimm..onurun telefonu diye beni bile aradı...
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
bravado
|
gelmedım degıl gelemedım olum yoksa kacırır mıyım anathema yı ama para yoktu be...
hakiki onur demis ki:
ehah sen konsere bile gelmedigin için satıcı dedim :)
|
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
ee kimse gitmiomu onur un yanına..ayıp bea yannız bırakılırmı:)
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
manas
|
vallaha yarın sınav var..burcu sen git ilk aktiviten olurrr
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
yok yok şölee buluşun erkek erkee içinn siz
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
since1453
|
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
gregory house
|
google da hep oteller var.. (pahalı olanlar...)
|
|
~ 656 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
bahçeli örtmenler evini ara sor yer varmı die varsa sorun çıkarmaslar alırlar senii
|
|
~ 656 gün
|
|
| |