ne jesti ya? queens festivalinin kulislerinden duyduğun bir şeyler varsa bize de söyle?
serüvenci demis ki:
bir jest mi yoksa hakediş mi?tartışılır bence...
123 Kasım 2006 01:22
deathweight
1,5 saat önce sinemadan çıktım hala gülümsüyorum arada da katıla katıla gülmemek için zor tutuyorum kendimi, inanılmaz eğlenceli bir film, tabii dokusunda eğlenceden başka birçok şey de barındırmakta, hatta o kadar iyi serpilmiş ki bu öğeler, onlar bile tüm ciddiyetlerine rağmen eğlenceli hale getirilmiş...
Spoiler hadisesine girmeyeyim, şimdilik bu kadar
25 Kasım 2006 18:56
bravado
harbiden ne jesti ya??? :S
25 Kasım 2006 18:59
deathweight
izlemeden önce tartışabilirsiniz belki ;)
25 Kasım 2006 19:16
cigdém
hala izlemeyen varsa, izlesin derim ben :)
8 Aralık 2006 23:24
fanfan
Ben beğenmedim bu filmi pek..Yoruldum Ege aksanıyla bıt bıt makinalı tüfekvari konuşan karakterleri izlerken
walla ben egeli değilim ama şiveyi anladım, genelde:))ama biraz kapalı konuşuolar, böyle tamamen amatör oyunculardan cekilen bi film daha vardı-dönüşlü bişi da ödül almıştı- film hoştu seyri filan, tüm filmi cenabetliğe bağlamış abim:)) ama oyuncular amatör diye cekim amatör olmamlıydı bu kadar. ayrıca 95te gectiği söylüosan filmin ona göre araştırma yapcaksın, paralar tutmuo, bide 95 nisanında gümrük birliği anlaşması imzalanmıştı zaten-sadece mecliste onaylanmamıştı. ana karakter kendini cok tekrar etmiş baydı biraz ama bunların dışında cok hoştu, inşallah oscarı alır ama zor. ,Bana biraz 'my big,fat greek wedding filmini anımsattı. filme harcanan parayı 20ye filan katlamıştı,yanılmıosam bi oscar almıştı.Birazda kusturika filmlerini andırdı.
15 Ocak 2007 03:51
ayaz26
karpuz kabuğundan gemiler yapmakla bağdaştırdım ama hadi hayırlısı
karbuz kabugu daha iyiydi bence, tabe zevk-renk meselesi ama
15 Ocak 2007 07:20
palindrom
Belki de izlediğim en kötü türk filmi...oyuncular çok ii ama bu filmle de oscar falan direk yalan olurdu zaten...Neden doğru dürüst filmler çektiğimizde hiçbişeye aday olmayız da böyle bir filmle aday oluruz hiç anlamıyorum...ama hiççç....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7669
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.