ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Kim haklı? (güncel polemik)

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

fanfan
fanfan
Evet kim haklı sizce? Duymuşsunuzdur herhalde Ahmet Hakan&Mansur Forutan-Haşmet Babaoğlu polemiğini duymayanlar için buradan
19 Kasım 2006 23:19   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
19 Kasım 2006 23:20   mesajın adresini al  

bravado
bravado
walla sanırım sacma bı kavgadır onun ıcın hepsı suclu komuyonu bosa mesgul etmekten...
19 Kasım 2006 23:23   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
evet cidden çok basitleşmiş iki taraf da.ama Ahmet Hakan harbiden gıcık bi adam sanki(ama İclal Aydın'a sataşması çok hoşuma gitmişti) aslen bu adamın işi millete sataşmak mı acaba?i..
19 Kasım 2006 23:26   mesajın adresini al  

timmy
timmy
konu neydi
ben gündem dışındayım :/
19 Kasım 2006 23:44   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
kılcal abi haklı..
19 Kasım 2006 23:49   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
Kimileri de Hürriyet gazetesinde Ayşe Arman'dan boşalan 'muzır kız' boşluğunu doldurmaya çalıştığını söylüyor Ahmet Hakan'ın.Ben yorumsuz kaldım ama aslında Haşmet Abi pek de kötü bi adam değildir yav...Mansu^'un tamam biraz hakkını yemiş ama ortaya çıkıp da 'Ayşe Özyılmazel ne anlar Black Sabbath'ten?' demek de ona düşmez bence.

Prim yapmanın polemikten geçtiğini biliyoruz tabi,nerde kavga orda çok okunan yazı. İclal Aydın'dan nefret ederim ama Ahmet Hakan'ın ona sataşmasından sonra acaba ne dedi diye her gün kendisini takip etmeye başlamıştım(ahan da kanıt)
20 Kasım 2006 00:05   mesajın adresini al  

%99 yok
%99 yok
aman işin mi yok yahu o kadar memleket sorunu var uğraştığın konuya bak :(
20 Kasım 2006 00:18   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
napiyim her gün bakıyorum ne demişler birbirlerine diye, sidik yarışına döndü,bundan sonra bu olay kapanana kadar ben takipçisiyimm:)
kılcal abi mi:P onun bu olayla ilgisi yok.. ya da var.. Ayşe Özyılmazel'in kankisi ne de olsa..yapar iki kıyak
20 Kasım 2006 00:22   mesajın adresini al  

knightion
knightion
ulusal gazetelerde yazan köşe yazarlarının köşelerini kendi chat yapma yeri gibi kullanmaya hakkı yoktur.Güncel konulara değin yada toplumla fikirlerini paylaş diye o köşeyi verirler adama.Ben bunların ikisinide döverim,sonrada altına imza attıkları herşeyin üstünü tek kalemde çizerim!!
Ama dövüşeceklerse bence haşmet döver yani:)))
20 Kasım 2006 14:07   mesajın adresini al  

välf
välf
bence hepsi haklı, topluca kavga edilip olay tatlıya bağlanmalı
20 Kasım 2006 22:42   mesajın adresini al  

välf
välf
olayın içinde ahmet hakan varsa zaten tansiyon kaçınılmaz, bu adamın işi insanları gaza getirmek, daha adam gibi gazetecilik yaptığına şahit olmadım
20 Kasım 2006 22:44   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008