ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > çocugun pipisini gostermek..

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

gregory house
gregory house
geçen gün ortakantinden bir arkadasla taksim pizza huttaydık..

yemek yiyoruz yan masada 4 5 yaslarında hiperaktif bozması ogulları olan bi çift var..

onların yan masasındada genç başka bi çift..

once diger masadan cocuga geyigine bi laf geldi sevgilime mi sarkıyosun diye millet guldu..

sonra zaman gecti çocuk pantolonuna indirmeye calıstı

sonrasında gecen muhabbet

baba: oglum naapıosun, dur..
cocuk: ıh fışır fışır (pantolonla ugrasıyo)
baba: oglum dur.. neyse aman siktir et indir oglum goster amcalara.. aha bak amcası burda
amca: nerde hani
teyze: aa pek bi şirinmiş
anne:üşütecek çocuk
baba: oyna oglum
cocuk::...

nedir bu oglanın pipisini gosterme merakı ya yani ben filmlerde var sanıyodum.. çok garip ben gosterdigimi hatırlaımyorum hiç annemlere de soramadım şimdi.. sizde var mı bole seyler?
19 Kasım 2006 23:01   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
heheheh bide ilk bebek dogdugunda pipisini insanların gözüne sokarlar fil hortumu gibi...
19 Kasım 2006 23:04   mesajın adresini al  

ertug'
ertug'
KArdes bu klasik bisiy erkek cocuklari pipisini gosterir, kizlarda dansoz gibi dans ederler :D:DD:D
19 Kasım 2006 23:07   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
benim kuzende var valla cocuk 2 yasinda ama surekli pipisini gosteriyo ve aslinda ne yaptigini da biliyo yani:D hahahaha. valla cocugun ilerde neler yapacagini tahmin edebiliyorum simdiden:D:DD
19 Kasım 2006 23:08   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
ben doğdugumda inanmamışlar dorumu die açıp bamışlar o esnada tam suratlarına işemişim

üstteki
üstteki
bi de sünnetten sonra akrabaların gelip bakması var :)

timmy
timmy
hanimişte benim kankimin pipisi

mesela
19 Kasım 2006 23:14   mesajın adresini al  

çaağrı
çaağrı
offff çok uyuz bi durum yaw
19 Kasım 2006 23:18   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
komik bişey ondandır..

ben çocukların çıplak dolaştırılmasına vs karsıyım.
19 Kasım 2006 23:23   mesajın adresini al  

1914
1914
zamanında çok para kazandım :)
19 Kasım 2006 23:28   mesajın adresini al  

felrow
felrow
Bizimle ayni apartmanda karsi dairemizde tine 5-6 yasinda bi oglan cocugu wardi. kapici ne zmn copleri istemeye gelse, ikimizin ziline ayni ayna basiodu ve boylelikle ikimiz de kapiyi ayni anda acip, ayni anda copu verioduk. Cocuk ne zmn kapiya ciksa, cop saatinde, beni ya da annemi gorunce hemen pipisini gosteriyodu. bi de cocuk sapik miydi ne, yemek yerken annesinin ayip yerini mincikliyordu. bi de mesela cocugun yanina koltuga otururken, ben oturmadan altima elini koyuodu, ben de farketmiodum tabi cocugun elleri minnacik. 5 sn gecio, popumu bisey mincikladigi icin tavana zipliodum.... sona da utanip eve gidiodum. cok rezil biseydi ya!! igrencti. yani 5 yasindaki cocugun tacizine ugramistim...:( ama ailelerin sucu hep bunlar... ne o ya: pipini goster fln... EEK!!
20 Kasım 2006 00:00   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
senin suratını da gorduk gorunce.. hemen kaçmadın çocuga yaklaşıp yakından baktın :)
20 Kasım 2006 00:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008