ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
italya milli maçında kariyerinin son yıllarını oynayan milli kalecimiz Rüştü sakatlandı. yakında ameliyat olacakmış.
bir futbolcunun sakatlanması kötü birşey, geçmiş olsun Rüştü'ye.
fakat merak ettiğim bir şey var. Şu anda Rüştü'nün hazır alternatifi yok gibi. Fakat önümüzdeki yıllarda milli takımın kalesini koruyacak bir oyuncuya ihtiyaç var. Acaba yıllar önce Engin'in sakatlığı ile zoraki kaleye geçen Rüştü'nün parlaması gibi, Volkan da Rüştü'nün yokluğundan en iyi şekilde yararlanıp parlar mı?
Yoksa Fenerbahçe yabancı bir kaleci alıp (martinez?) Volkan'ı düşünmeyecek mi?
Veya Volkan sene sonuna kadar kaleyi korur kendisini gösterir mi dersiniz?
Yoksa Rüştü yakın zamanda iyileşir tekrar kaleye geçer, 2010 dünya kupasında kalecisiz mi oynarız dersiniz? veya 40 yaşında Rüştü ile?
18 Kasım 2006 13:51
p@ş@
serkan kırıntı(ankaragucu) varken Turkıye kalecısız kalmaz, tahmın etıgınızden cok daha ıyı bır kalecı.
18 Kasım 2006 13:59
arethusa//lúthien
bence volkan ii kaleci...volkan yeter bize...ah bide bazen saçma saçma hatalar yapmasa
18 Kasım 2006 14:01
since1453
türkiyrde en iyi kaleci serkan kırıntı az izlemedim ..suan cünkü rüştü yok
18 Kasım 2006 14:11
*lokum*
ne serkanı arkadaşlar, VOLKAN gibi bir cevher-i hakikat elimizde dururken hem milli takımı hem de FB yi düşünmeye gerek duymuyorum ben, ayrıca Volkan dan sonra da yine FB nin kalesini koruyan SERDAR ilk sırada gelir bence...
Yıllardan beri zaten en iyi kalecileri FB ya seçer bulur alır yada yetiştirir.Siz diğer mevkilerde pek güvenmeseniz de kalede FB den şaşmayın derim ben...
Mesele FB meselesi değil ama kaleci konusundaki uzun tecrübelerine dayanrak böyle diyorum. Serkan da iyi kaleci, Özgür de ama hiçbirisi bir Volkan olamaz bence.
Her ne kadar ilginç hatalar yapsa da, bunlar tüm kalecilerin yapabilecği şeyler ve emin olun kim olursa olsun bi eksik yanı çıkar, Volkan ise hem kendine güveni hem de bize verdiği güvenle benim sıralalmamda ilk sırayı kaptırmıyor.
Dün halı sahada yediğim golleri görseydiniz iyi kalecilerin de hata yaptığını anlardınız :)
18 Kasım 2006 14:42
1914
geçmiş olsun,umarım biran önce iyileşir.
18 Kasım 2006 15:02
ppstr_h@k@n
ben gsliyim ama inşş iileşir rüştü çünkü volkan avrupada fenerin dünyada da türk milli takımının başını çokk ağrıtırr
18 Kasım 2006 15:07
sokarca
volkan demirel
serdar kurtuluş
since1453 demis ki:
türkiyrde en iyi kaleci serkan kırıntı az izlemedim ..suan cünkü rüştü yok
18 Kasım 2006 16:41
'' i l k o ''
fatih terim kına yaksın şimdi ,sakat adamı niye oynatırsın ki
18 Kasım 2006 16:42
onurmetu
runje bizde olduktan sonra....:)
18 Kasım 2006 16:43
ahmet altuğ
rüştüye geçmiş olsun seferim..volkanla sene bitmez başvursunlar beleşe kiralayak Aykut'u..Ama AYkut kabul etmez ya..Neyse bu senede böyle gitsin artık..
18 Kasım 2006 16:43
wolverine
aykut mu 2 yıldır kaleye geçmeyen bi adamı kim ne yapsın?? volkan ne kadar hata yapsada o hataları oynadıkça düzeltecek sonuçta rüştü de ik zamanlarıda mükemmel değildi
jeuneturc demis ki:
rüştüye geçmiş olsun seferim..volkanla sene bitmez başvursunlar beleşe kiralayak Aykut'u..Ama AYkut kabul etmez ya..Neyse bu senede böyle gitsin artık..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7606
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.