ne zaman kızlara sevdıgını soyleyınce sımarıyorlar ve hareketlerı degısıyor
19 Kasım 2006 00:35
üstteki
valla çok söyledim, zamanla etkisini yitiriyor..
19 Kasım 2006 00:41
madişvili :)
ya söyle ne sıkıyosun kendini amaaaaaaaaaaaaaaaan
19 Kasım 2006 00:41
~balım~
yok değilim ama oldugum zaman kaybediyorum iste söyeleyemem kimseye...
19 Kasım 2006 00:44
hakan dinçer
bilmiyom ede..elbet bileni vardır yani...
ena zından öyle umuyoruz ailecek :pPp
pyjamus demis ki:
Kizlar sevmeyi de mi bilirmis:S
19 Kasım 2006 06:04
ßµ®ãk
hayatta ne hissediyosan her zaman gidip söyliceksin özellikle aşk konusunda içinde saklıyosan sorun yaratır geç karşısına gözlerine bakarak söyle işte o anki hafiflik başka hiçbirşeyde bulunmuyor (:
20 Kasım 2006 01:14
demonstorm
sevdiğini sölemek hafiflik olabilir tek bir durumda sevmiyorsan hafifliktir sevginin gerçek anlamına karşı hafifliktir seviyorumu alışkanlık yapan arkadaşlar var ama gerçek anlamda uygun yerde kullanılıyorsa sevginin söylenmesi zamanı durdurmak gibidir
20 Kasım 2006 02:12
*€nch@ntress*
Basitlik değil yüceliktir. Herkes aşkını söyleyebilecek kadar cesur değil en azından. Bence söyleyebilen insan kendisiyle son derece barışık, basit şeylere takılmayan bi insandır. Aşkını söyleyenlere bi alkış istiyorum =)
20 Kasım 2006 21:04
taffo
yaw insanın sevdiğini söylemesi kadar normal bişey olabilir mi?seviyosan söyleyeceksin kardeşim,bu kadar basit!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7597
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.