| |
with arms wide open
|
|
|
~ 651 gün
|
|
| |
abbas
|
hafiflik değildir de..
böyle puşt gibin, ibnem gibin bir şey herhalde
|
|
~ 651 gün
|
|
| |
alisto
|
sevdiğini söylemek aslında hafiflik değildir.. bunu hafiflik olarak algılayan insandan da hayır gelmez..
|
|
~ 651 gün
|
|
| |
bouquet
|
Aslında değildir ama bazı kafasızlar öyle zannediyor. Bizde kendimizi ister istemez kısıtlamak zorunda kalıyoruz.
|
|
~ 651 gün
|
|
| |
~balım~
|
sevmek ne kadar yüce bir duyguda olsa kızlar için söylemek olmuyor bana göre karsındakinin gözünden düşmek gibi
keske yensemde söyleyebilsem....
|
|
~ 651 gün
|
|
| |
utanmaz'adam'
|
keske yensemde söyleyebilsem....
aşıksan vur saza şöforsen baz gaza vildan:))) çekinme:P
|
|
~ 650 gün
|
|
| |
kulacogullari
|
ne zaman kızlara sevdıgını soyleyınce sımarıyorlar ve hareketlerı degısıyor
|
|
~ 650 gün
|
|
| |
üstteki
|
valla çok söyledim, zamanla etkisini yitiriyor..
|
|
~ 650 gün
|
|
| |
madişvili :)
|
ya söyle ne sıkıyosun kendini amaaaaaaaaaaaaaaaan
|
|
~ 650 gün
|
|
| |
~balım~
|
yok değilim ama oldugum zaman kaybediyorum iste söyeleyemem kimseye...
|
|
~ 650 gün
|
|
| |
hakan dinçer
|
bilmiyom ede..elbet bileni vardır yani...
ena zından öyle umuyoruz ailecek :pPp
pyjamus demis ki:
Kizlar sevmeyi de mi bilirmis:S
|
|
|
~ 650 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
hayatta ne hissediyosan her zaman gidip söyliceksin özellikle aşk konusunda içinde saklıyosan sorun yaratır geç karşısına gözlerine bakarak söyle işte o anki hafiflik başka hiçbirşeyde bulunmuyor (:
|
|
~ 649 gün
|
|
| |
demonstorm
|
sevdiğini sölemek hafiflik olabilir tek bir durumda sevmiyorsan hafifliktir sevginin gerçek anlamına karşı hafifliktir seviyorumu alışkanlık yapan arkadaşlar var ama gerçek anlamda uygun yerde kullanılıyorsa sevginin söylenmesi zamanı durdurmak gibidir
|
|
~ 649 gün
|
|
| |
*€nch@ntress*
|
Basitlik değil yüceliktir. Herkes aşkını söyleyebilecek kadar cesur değil en azından. Bence söyleyebilen insan kendisiyle son derece barışık, basit şeylere takılmayan bi insandır. Aşkını söyleyenlere bi alkış istiyorum =)
|
|
~ 649 gün
|
|
| |
taffo
|
yaw insanın sevdiğini söylemesi kadar normal bişey olabilir mi?seviyosan söyleyeceksin kardeşim,bu kadar basit!!
|
|
~ 649 gün
|
|
| |