hayır doğrusu budur insanlar isteklerinin peşinden koşmuyorsa neden yaşıyor.
18 Kasım 2006 15:42
timmy
hafiflik başka bişey
hafiflik üste çıkmak gibidir
18 Kasım 2006 16:01
lacrymosa
öldü müü =(
sevdiğini söylemek kadar güzel bişe yok ve duymak kadar söylediğin kişiden
burcu demis ki:
kızlar sevdiğini söyleyince hafiflik olarak algılanıyor dediniz.. sizce de öyle midir?
bence değildir. sevildiğini bilmek insanlara güven ve mutluluk verir. ısrar edip bunaltmadıkça bence kız olsun erkek olsun sevdiğini söyleyebilmelidir. ben söylediğim için pişman olmadım. ömrümün en güzel 3 senesini yaşadım. söylemeseydim keşke söyleseydim diyecektim. ve o ölmeden önce benim onu sevdiğimi biliyordu.
18 Kasım 2006 16:22
^unforgiven^
Tabiki de hafiflik değildir.Ne alakası var yahu.İki taraf için de sevdiğini söyleyebilmek bir büyüklüktür bence.Ha tamam belki günümüzde teklifler hala erkeklerden bekleniyor olabilir ama sevdiğii söylemek bambaşka bir şey...
18 Kasım 2006 16:37
banshee
''Seni seviyorum.'' Bu iki kelimeden oluşan cümleyi kim söylerse söylesin çok mutlu oluyorum, illaa sevdiceğimin söylemesiyle değil, arkadaşım desin çok mutlu olurum. Çok hoş bir duygu. Ayhh içim gımıl gımıl oldu.
18 Kasım 2006 16:48
burcu burcu
hayırr ne alakası varr cnmmmmm
18 Kasım 2006 17:54
elif*
seviosan soliceksin..sonuc nolursa olsun biz nasil karsidan beklersek oda bekler...bunun erkegi bayani olmaz
18 Kasım 2006 17:59
halid e.a.&
değildir.ama ilişkinin içnde söylemek hiç de ii bişey değildir.kızlar bizi zorlarlar böle şeyler dememiz için ama söledikten sonra büyü bozulur.
18 Kasım 2006 18:04
memeth değil tohunç
halid alparslan demis ki:
değildir.ama ilişkinin içnde söylemek hiç de ii bişey değildir.kızlar bizi zorlarlar böle şeyler dememiz için ama söledikten sonra büyü bozulur.
katılıorum, bi kere söledikten sora durmadan söletirler; durduk yere sıkıldıkça... tadı kaçıo, halbuki özel anlarda sölenmeli ;)
18 Kasım 2006 18:26
biyolokum
hafiflik derken? sevmeyi söylemek de artık hafiflik oluyorsa vahh gençlik vahh...
18 Kasım 2006 19:46
abbas
Ben söylemem, onun yerine küfür ederim.. E bi ağırlığım olsun ilişkide canım..
18 Kasım 2006 19:49
rlc
hafiflik öyle bişey değil ki..ben sölerim içimden ne zaman gelirse
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7597
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.