ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > sevdiğini söylemek hafiflik midir?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  22  23  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

burcu
burcu
kızlar sevdiğini söyleyince hafiflik olarak algılanıyor dediniz.. sizce de öyle midir?

bence değildir. sevildiğini bilmek insanlara güven ve mutluluk verir. ısrar edip bunaltmadıkça bence kız olsun erkek olsun sevdiğini söyleyebilmelidir. ben söylediğim için pişman olmadım. ömrümün en güzel 3 senesini yaşadım. söylemeseydim keşke söyleseydim diyecektim. ve o ölmeden önce benim onu sevdiğimi biliyordu.
 1   18 Kasım 2006 08:32   mesajın adresini al  

nonexistence
nonexistence
kızlar erkekler diye bir ayrım mı var sevgi konusunda?
seviyorsan söylersin.sevgi dünyayı ayakta tutan şey .neden içimizde tutup nefrete dönüştürelim ;)
18 Kasım 2006 08:55   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bu tür konular hakkında çok bunalım yapmadan olayları akışına bırakmak en olumlu sonuca varacaktır, şeklinde düşünüyorum
18 Kasım 2006 09:50   mesajın adresini al  

non
non
aslında söylemek lazım kız olsun erkek olsun ama bizim toplumumuzda kızlar bu konuda daha bi yadırganıo sanki...
18 Kasım 2006 10:04   mesajın adresini al  

non
non
bence kızlar bu konuda daha bi gurur yapıo sanki... reddedilme korkusuyla kendilerini yiyip bitiriolar... ama boşa giden yıllar deil ömür aslında...
18 Kasım 2006 10:30   mesajın adresini al  

daydreamer06
daydreamer06
Sevdiğini söylemek erdemdir .
 1   18 Kasım 2006 10:32   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
gishem sen hala aynı yerdesin :(
18 Kasım 2006 10:34   mesajın adresini al  

non
non
bence hayattaki güzellikleri yaşamak için risk almaya değer gishem... ben bööle diorum ama aynı durumda olsam ben napardım onu bilmiorum...
18 Kasım 2006 10:42   mesajın adresini al  

anakin
anakin
sevdiğini söylemek, kişinin kendisine yakışıyorsa ki yakışır neden hafiflik olsun ki
18 Kasım 2006 10:44   mesajın adresini al  

non
non
gıcık dawrandığı zamanlarda belki sen arkadaş grubunuzdan başka bi erkekle muhabbet gırgır şamata yapıosundur oda seni kısakanıodur bi düşün bakalım;)
18 Kasım 2006 10:47   mesajın adresini al  

non
non
öledir bence sewen insan kıskanır:)
18 Kasım 2006 11:00   mesajın adresini al  

patrickim ben:)
patrickim ben:)
tatlı bi kız deilse nolur?

pyjamus demis ki:

Yok ya ne hafifligi soyleyen kiz biraz tatli bir kizsa duyan erkegin hosuna gider, belki mutlu bir iliskinin baslangici olur:)

18 Kasım 2006 11:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  22  23  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008