gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - sevdiğini söylemek hafiflik midir?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
burcu
burcu
kızlar sevdiğini söyleyince hafiflik olarak algılanıyor dediniz.. sizce de öyle midir?

bence değildir. sevildiğini bilmek insanlara güven ve mutluluk verir. ısrar edip bunaltmadıkça bence kız olsun erkek olsun sevdiğini söyleyebilmelidir. ben söylediğim için pişman olmadım. ömrümün en güzel 3 senesini yaşadım. söylemeseydim keşke söyleseydim diyecektim. ve o ölmeden önce benim onu sevdiğimi biliyordu.

1 defa alkışlanmış (1)  18 Kasım 2006 08:32  mesajın adresini al  
nonexistence
nonexistence
kızlar erkekler diye bir ayrım mı var sevgi konusunda?
seviyorsan söylersin.sevgi dünyayı ayakta tutan şey .neden içimizde tutup nefrete dönüştürelim ;)

18 Kasım 2006 08:55  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
bu tür konular hakkında çok bunalım yapmadan olayları akışına bırakmak en olumlu sonuca varacaktır, şeklinde düşünüyorum

18 Kasım 2006 09:50  mesajın adresini al  
daydreamer06
daydreamer06
Sevdiğini söylemek erdemdir .

1 defa alkışlanmış (1)  18 Kasım 2006 10:32  mesajın adresini al  
'' i l k o ''
'' i l k o ''
gishem sen hala aynı yerdesin :(

18 Kasım 2006 10:34  mesajın adresini al  
ecrin
ecrin
hiç de hafiflik değildir.. ama söyledikten sonra insan kendini "hafiflemiş" hisseder tabi o ayrı bi tartışma konusu :)

1 defa alkışlanmış (1)  18 Kasım 2006 11:11  mesajın adresini al  
meert
meert
özgüven verirsin.yanlış sonuçlar dogurabilir

18 Kasım 2006 12:34  mesajın adresini al  
dengesiz çay tabağı
dengesiz çay tabağı
Biz insanlar bazı kelimeleri bazen o kadar çok kullanıyoruz ki bazen anlamlarını yitiriyolar.
ben sevgilime hi bişey demem, ama bazen onu kırdığım zaman ona sadece "gülüm" demem bile gönlünü almaya yetiyor. acaba bu "gülüm" kelimesini sürekli kullanıyor olsam, kırıldığı zaman "gülüm" dediğimde yine aynı değeri taşıyacakmıydı? işin bu kısmıda beni düşündürmüyor değil tabi ;)

18 Kasım 2006 12:43  mesajın adresini al  
asi pın :)
asi pın :)
sevgiyi paylaşmak anlatmak neden hafiflik olsun,paylaştıkça güsel sevgi yafff:)

18 Kasım 2006 13:00  mesajın adresini al  
lithium
lithium
asla diildir.. söyleyeni de takdir ederim ama bu da bende bası oluşturuyor..! yani mutlaka yapmışımdır ,ilk ben söylemişimdir: ama çok gerio insanı.. söylememeyi tercih ediorum artık!

18 Kasım 2006 13:09  mesajın adresini al  
e_06
e_06
bu da başka bı yaklaşım:) neden olmasın

18 Kasım 2006 14:54  mesajın adresini al  
timmy
timmy
hafiflik başka bişey
hafiflik üste çıkmak gibidir

18 Kasım 2006 16:01  mesajın adresini al  
^unforgiven^
^unforgiven^
Tabiki de hafiflik değildir.Ne alakası var yahu.İki taraf için de sevdiğini söyleyebilmek bir büyüklüktür bence.Ha tamam belki günümüzde teklifler hala erkeklerden bekleniyor olabilir ama sevdiğii söylemek bambaşka bir şey...

18 Kasım 2006 16:37  mesajın adresini al  
banshee
banshee
''Seni seviyorum.'' Bu iki kelimeden oluşan cümleyi kim söylerse söylesin çok mutlu oluyorum, illaa sevdiceğimin söylemesiyle değil, arkadaşım desin çok mutlu olurum. Çok hoş bir duygu. Ayhh içim gımıl gımıl oldu.

18 Kasım 2006 16:48  mesajın adresini al  
burcu burcu
burcu burcu
hayırr ne alakası varr cnmmmmm

18 Kasım 2006 17:54  mesajın adresini al  
halid e.a.&
halid e.a.&
değildir.ama ilişkinin içnde söylemek hiç de ii bişey değildir.kızlar bizi zorlarlar böle şeyler dememiz için ama söledikten sonra büyü bozulur.

18 Kasım 2006 18:04  mesajın adresini al  
biyolokum
biyolokum
hafiflik derken? sevmeyi söylemek de artık hafiflik oluyorsa vahh gençlik vahh...

18 Kasım 2006 19:46  mesajın adresini al  
aleeea
aleeea
ısrarcılık yapıp bunaltma olmazsa iidir beaa sölenmeli bnce ..

18 Kasım 2006 21:59  mesajın adresini al  
alisto
alisto
sevdiğini söylemek aslında hafiflik değildir.. bunu hafiflik olarak algılayan insandan da hayır gelmez..

18 Kasım 2006 23:17  mesajın adresini al  
~balım~
~balım~
sevmek ne kadar yüce bir duyguda olsa kızlar için söylemek olmuyor bana göre karsındakinin gözünden düşmek gibi

keske yensemde söyleyebilsem....

18 Kasım 2006 23:43  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008