ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
kızlar sevdiğini söyleyince hafiflik olarak algılanıyor dediniz.. sizce de öyle midir?
bence değildir. sevildiğini bilmek insanlara güven ve mutluluk verir. ısrar edip bunaltmadıkça bence kız olsun erkek olsun sevdiğini söyleyebilmelidir. ben söylediğim için pişman olmadım. ömrümün en güzel 3 senesini yaşadım. söylemeseydim keşke söyleseydim diyecektim. ve o ölmeden önce benim onu sevdiğimi biliyordu.
(1) 18 Kasım 2006 08:32
nonexistence
kızlar erkekler diye bir ayrım mı var sevgi konusunda?
seviyorsan söylersin.sevgi dünyayı ayakta tutan şey .neden içimizde tutup nefrete dönüştürelim ;)
18 Kasım 2006 08:55
kretzsche
bu tür konular hakkında çok bunalım yapmadan olayları akışına bırakmak en olumlu sonuca varacaktır, şeklinde düşünüyorum
18 Kasım 2006 09:50
daydreamer06
Sevdiğini söylemek erdemdir .
(1) 18 Kasım 2006 10:32
'' i l k o ''
gishem sen hala aynı yerdesin :(
18 Kasım 2006 10:34
ecrin
hiç de hafiflik değildir.. ama söyledikten sonra insan kendini "hafiflemiş" hisseder tabi o ayrı bi tartışma konusu :)
(1) 18 Kasım 2006 11:11
meert
özgüven verirsin.yanlış sonuçlar dogurabilir
18 Kasım 2006 12:34
dengesiz çay tabağı
Biz insanlar bazı kelimeleri bazen o kadar çok kullanıyoruz ki bazen anlamlarını yitiriyolar.
ben sevgilime hi bişey demem, ama bazen onu kırdığım zaman ona sadece "gülüm" demem bile gönlünü almaya yetiyor. acaba bu "gülüm" kelimesini sürekli kullanıyor olsam, kırıldığı zaman "gülüm" dediğimde yine aynı değeri taşıyacakmıydı? işin bu kısmıda beni düşündürmüyor değil tabi ;)
18 Kasım 2006 12:43
asi pın :)
sevgiyi paylaşmak anlatmak neden hafiflik olsun,paylaştıkça güsel sevgi yafff:)
18 Kasım 2006 13:00
lithium
asla diildir.. söyleyeni de takdir ederim ama bu da bende bası oluşturuyor..! yani mutlaka yapmışımdır ,ilk ben söylemişimdir: ama çok gerio insanı.. söylememeyi tercih ediorum artık!
18 Kasım 2006 13:09
e_06
bu da başka bı yaklaşım:) neden olmasın
18 Kasım 2006 14:54
timmy
hafiflik başka bişey
hafiflik üste çıkmak gibidir
18 Kasım 2006 16:01
^unforgiven^
Tabiki de hafiflik değildir.Ne alakası var yahu.İki taraf için de sevdiğini söyleyebilmek bir büyüklüktür bence.Ha tamam belki günümüzde teklifler hala erkeklerden bekleniyor olabilir ama sevdiğii söylemek bambaşka bir şey...
18 Kasım 2006 16:37
banshee
''Seni seviyorum.'' Bu iki kelimeden oluşan cümleyi kim söylerse söylesin çok mutlu oluyorum, illaa sevdiceğimin söylemesiyle değil, arkadaşım desin çok mutlu olurum. Çok hoş bir duygu. Ayhh içim gımıl gımıl oldu.
18 Kasım 2006 16:48
burcu burcu
hayırr ne alakası varr cnmmmmm
18 Kasım 2006 17:54
halid e.a.&
değildir.ama ilişkinin içnde söylemek hiç de ii bişey değildir.kızlar bizi zorlarlar böle şeyler dememiz için ama söledikten sonra büyü bozulur.
18 Kasım 2006 18:04
biyolokum
hafiflik derken? sevmeyi söylemek de artık hafiflik oluyorsa vahh gençlik vahh...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7597
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!