valla ben izlemeseydimde gitmezdim öle bi filme akıl lazım gitmek için çünkü ama başka filmlere geceye almazsanız gelirim şartlarım bunlar başka baharda görüşmek üzere
17 Kasım 2006 22:53
yavruş :)dişikartal
yaaa akşam olmasaydıı gelirdimm kızları düşünmeden saat 21.30 yapmışlarr ee herhalde katılım az olurr hadiii sizz çarşamba saat 3 gibi yapsaydınızz katılım daha çok olurdu emin olun:D size dedimm akşam yapamyın şunu diee:D
17 Kasım 2006 23:10
zuğaşi_berepe
arkadaşlar ben kars'dan gelip aktivitelere katılmak istiyorum ama
bu duruma düşme korkusuda yok deyil içimde .
mağlum burası kars ve herşeyden uzak yaşıyoruz ve sizleri kıskanmıyor deyilim . çok şanslısını deyerini bilin, valla benim fırsatım olsa hiçbir aktiviteyi kaçırmam .
abi sinemaya20 kişi gitmenin ne alemi var zaten, korku gecesi desen neyse, Ankarada katılım gayet iyi, hem en az 2-3 hafta önceden haber vermek lazım ki millet işini ayarlasın
17 Kasım 2006 23:38
hem dee akşam yapmamalısınızz öleee bizz bayanızz ailemiz yurdumuz war yanee:Pp
17 Kasım 2006 23:40
bbaykul
onu bunu bilmemde aralığın 10 undan sonra eskişehirde yapılacak buluşmaya gelmeyenleri karadeniz mafyasına emanet edeceğiz ona göre...
17 Kasım 2006 23:50
aralığın onu muu hanee bu aralar olçaktıı barışşş hem sen nerelerdesinnn=)
yaa ben sana söliçemm o aralarr yapalımm hatta haftaya hafta sonu bilem olablir olmaz mı:P
ben anlamıyorum yani nekdr sağlıklı oluyor okdr kişi?
paso dedikodu duyuyoruz...
118 Kasım 2006 12:54
hoşça kalın...
aa yeni gördüm ben senin msgını fikirdaşım
taner can demis ki:
abi sinemaya20 kişi gitmenin ne alemi var zaten, korku gecesi desen neyse, Ankarada katılım gayet iyi, hem en az 2-3 hafta önceden haber vermek lazım ki millet işini ayarlasın
18 Kasım 2006 12:55
:)))) dedikoduu daa eğnceli öle demmeee:P
18 Kasım 2006 13:07
hoşça kalın...
vala ben sevmiyorum karşıyım toplu buluşmalara..[bknz:57kişi]
ha olur böyle yılda 2-3 ortakantin partilere gidilir o ayrı..
kalabalıklardan hoşlanmam..bu da benim nacizane fikrimdir..
sora da b*ku çıkıyor işte o bunu giymiş, şu x'i kesiyor..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7575
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.