ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  George Bush Brokoliye Dönüşecek!!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

comandante
comandante
Endonezyalı ünlü kara büyücü Ki Gengeng Pamungkas, ABD Başkanı George Bush’un ülkeye yapacağı ziyaretten önce Bush’a kara büyü yaptı.

Endonezya’nın başkenti Cakarta yakınlarındaki Bogor kentindeki büyücü Ki Gengeng Pamungkas, pazartesi günü Endonezya’yı ziyaret edecek olan George Bush’a yaptığı kara büyü için bir karga, bir yılan ve bir keçi kurban etti ve bunların dondurulmuş kanını da brokoli ve şeker kamışıyla karıştırdı.

Yüzünü bu karışıma buladıktan sonra büyüsünü yapmaya başlayan Pamungkas, “Kehanetim Bush’u bir brokoliye dönüştürecek, ziyareti sırasında kendini kötü hissedecek, adamları da paranoyak olacak ve başkanlarının saldırıya uğradığını sanacak. Ardından şiddetli yağmurlar yağacak, şimşekler çakacak” kehanetinde bulundu.

Büyücü, Bush’a bir Haiti büyüsü yaptığını, çünkü Endonezyalılara has kara büyünün yabancılara işlemediğini, Bush’un da bir batılı olduğunu söyledi.

Büyünün tutup tutmayacağını soran gazeteciye de “Endonezya’daki beyaz adamlara bu büyüden yaptım, hepsi öldü” yanıtını verdi.

Bush, Vietnam’a geçmeden önce pazartesi günü uğrayacağı Endonezya’nın Bogor kentinde yaklaşık 5 saat kalacak ve Endonezya Devlet Başkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile akşam yemeği yiyecek.

Kaynak: HABERTURK
~ 653 gün   mesajın adresini al  

balcı
balcı
brokoliye dönüşmüş mü oluyo kendini kötü hissedince soora da yaamur yağınca...

ben şu anda bırokoliyim o zaman...

polair
polair
limonla kaynatılmış zeytinyağlı bushokoli gibi bişiymi olcak şimcik ?

bouquet
bouquet
Eskiden brokoliyi severdim bu haberden sonra sevmeyeceğim. Bari Tony Blair'i de karnıbahar yapsaymış.

bad religion
bad religion
-Kehanetim Bush’u bir brokoliye dönüştürecek, ziyareti sırasında kendini kötü hissedecek, adamları da paranoyak olacak ve başkanlarının saldırıya uğradığını sanacak ardından şiddetli yağmurlar yağacak, şimşekler çakacak tamer karadağlı gelecek mutfak diyecek ordan havuç falan geçecek sonra ibrahim tatlıses hülya avşarla gerdeğe girecek bisikletten düşen çocuk yaralanacak yeni zelandada birbiriyle çok iyi anlaşan aslan ve sinek görenleri hayrete düşürecek akpli milletvekili balyoza dönüşecek alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücü polise pandik atacak...

e=m.c²
e=m.c²
kaynak habertürk se haber kesin sallamadır....:)

denizhan
denizhan
yok ntvmsnbc'de de gordum.
efsane haber sonucunu merakla bekliyorum :)

avicenna
avicenna
hıyara dönüşmesi daha muhtemel bence

mavi...
mavi...
Bu tip başlıkların burada açılması yanlış oluyor...

Geyik kısmına dahi yakışmayan konuların burada değerlendirilmesi ne kadar sağlıklı?

...

~ 652 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008