ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadalar bildiğiniz gibi konsey seçimleri vardı bugün okulda... Bilmiyorsanızda artık geçti :D hehehehehe Beni okulda tanıyanlar zaten görmüşlerdir neler çektiğimizi, katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ama esas teşekkür hak edenler
1) Hocalarımız bütün gün ordaydılar,
2) Seçmenler (zorla seçim odasına yolladıklarım ve yoldan çevirdiklerim)
3) Seçimi okul otomatik yapsın diyenler
4) "Anayasal hakkınızı kullanın" diye bağardığımda Zeki Mürende bizi duyacakmı diyen arkadaş
5) Zorla seçmenleri içeri sokmaya çalışırken bana "s.... lan diyen" arkadaşa
6) Endüstri Mühendisliğindeki arkadaşlara (Özellikle yan binaya sınav çıkışında gidip, gelmeleri için rica ettiğimiz bay, bayan arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum kendi adıma...)
Sonuç: Herkes umarım istediği gibi bir konsey bulur, daha iyi bir ortam olur... Herkese iyi çalışmalar...
13 Kasım 2006 22:31
aslan67
yoldan cevrilen biri olarak yeni konseyin hayırlara vesile olmasını diliorm:))tek aday olması da dikkat cekiciydi:))
13 Kasım 2006 22:34
aslan67
neye o piti piti yaptn nihan:))))bn bi secenek gordm:))))))))))bi murekkp bilem surmedlr barnagımıza:))))
13 Kasım 2006 22:44
aslan67
heeaaa:)))pardıın:))
13 Kasım 2006 22:47
lankyman
tek aday vardi omerin dedigi gibi umarim bizim icin hayirli olur bu aday
13 Kasım 2006 23:10
angie
tüh bileydim ortamı kızıştırmak için aday olurdum be :)
(1) 14 Kasım 2006 01:12
sod
angie seni seni ortalığı karıştırsaysında bende kafayı yeseydim oy sayarken :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7452
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!