sorasını da merak ettim kimse naptın hayvana demedimi nası topladı acabaa?!
13 Kasım 2006 20:04
keti
kim bu adamı "usta" ilan etmiş zamanında ya? sinir oluyorum! gayet yapay,gayet 2 yüzlü geliyo bana.yaptığı haberlerin de haberden çok şov olduğunu düşünüyodum ki kanımca kendine uygun bi program bulmuş sonunda.
13 Kasım 2006 20:07
arsene lupin
Bu adam her şeyden biraz anlayıp yanlış yapacağına bir işi düzgün yapsın..
13 Kasım 2006 20:08
clementine*poh poh
accaip sinirim bozuldu cidden beceremiosun nie böle bişi yapıosn delimisin otur istediin kadr reklam yap ta uffacık tavşanı öldürmek nedir!
13 Kasım 2006 20:08
kazma tohunç
allaim ya ne desemki acaba o tafsan pistidemi oldu yoksa bouldumu eger boulduysa et mundar olur ama pistiyse yenebilitesi war
13 Kasım 2006 20:15
sanyetus
:D:D:D
becy demis ki:
sıkıştırmış hayvanı şapkanın bi köşesine,öldürmüş gerizekalı.çok bilmiş,her şapkayı alan sihirbaz olsa.
13 Kasım 2006 20:18
arethusa//lúthien
ortaokulda din hocamız patik suratlı derdi savaş ay derdi :) o zaman mantıksız geliodu belki ama şimdi katılıorum...hatta beyinsiz fln die de eklemek gelio içimden
13 Kasım 2006 20:19
kazma tohunç
oyle demeyin deneye deneye ogrenicek oda bi insan hata yapabilir
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/7450
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.