ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > 6 yaşında kalp krizi

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

debussy82
debussy82
Biraz önce haberlerde izledim yaw.6 yaşında bir yawrucak kalp krizi geçirip ölmüş.Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış:S
Bu olay yaşa bakmıyor arkadaşlar.Kendinize dikkat edin :(
13 Kasım 2006 19:09   mesajın adresini al  

ruth
ruth
yaa 6 yaşındamı çok üzüldüm ya :( allah rahmet eylesin
13 Kasım 2006 19:11   mesajın adresini al  

polair
polair
6 yaşındaki bebe becel vs yiyecek diil ya ... bu doğal bi olay ..üzgünüm ama realistim!
13 Kasım 2006 19:11   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Bunun sorunu doğuştan olsa gerek. Yoksa sağlıklı bir kalbin 6 senede kriz geçirecek kadar yıpranması (bence) mümkün değil.
13 Kasım 2006 19:12   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
oldukça kötü hissettim :/
13 Kasım 2006 19:30   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Fırat's bende katılıyorum, doğuştan olmalı;ama bu demek değildir ki dikkat etmeyelim kendimize. kalbim benecol kullanalım.
13 Kasım 2006 19:37   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
nasıl dikkat edicez.küçücük kız becelle beslenmediği, doymuş yağ tukettiği,spor yapmadığı için mi kalp krizi gecirmiş.. var mıdır bi yolu?
13 Kasım 2006 19:43   mesajın adresini al  

çaağrı
çaağrı
ya zaten 40 yaşına kadar kalp krizi geçiren kişiler büyük ihtimal ölüyo...yaşlılar sadece atlatabiliyo o da damarların yapısından kaynaklanıyomuş.bunun önlemini küçük yaşlardan itibaren almak gerekiyo geleceğe yatırım için...ama bu yaşta da geçirirsek ne yaparsak yapalım ölürüz büyük ihtimal...
13 Kasım 2006 19:44   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
doğuştan bi rahatsızlıktır o...bugun bende arabayı bakıma goturmustum ustalardan bırının ılk cocugu 8 yasında kalp krızı gecırmıs vefat etmıs,2. oglu da aynı yasa geldıgınde gene kalpten gıtmıs...ırsi bi rahatsızlık yada akraba evlılıgı sonucu olabılır...rıtm bozuklugu,kalp kapakcıklarında sorunlar vs vs..bunun saglıklı yasamakla onlemle alakası yok o yaslarda..ha sonrası ıcın tabıkı dıkkat etmek lazım ama yanı o yaslarda baslar bu ısler demek bıras garıp kacıo bence
13 Kasım 2006 19:54   mesajın adresini al  

ppstr_h@k@n
ppstr_h@k@n
allah rahmet eylesin ne dielim
13 Kasım 2006 22:58   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 10

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008